Как се сваля кифла?

Как се сваля кифла? | Диана image 4

Обичате ли кифли? Ама не с шоколад, а тия „яките“ с джуките, организиращи си мини фотосесии по тоалетните. Ако има някой заинтересован, ще му дам няколко съвета, как лесно да спечели тези „недостъпни“ авантюристки.

Първата стъпка е гардероба и външния вид. Що се отнася до обувките ви предлагам да си купите от ония черните, лачените, острите. Имитация на крокодилска кожа, също върши работа. Задължително панталон и ризка тип “ Summer chalga hits VOL.10″.

Друг важен момент е ключа за автомобила. Той трябва да създава чувство за финансова стабилност, наличие на собствен апартамент и дългогодишна любов. Ако нямате такъв, вземете назаем колата на Пешо, ще свърши работа за една вечер.

Темите на разговор ли? Амииии ….ъъъъ. Общо взето не ги затормозявайте с излишна информация и някаква терминология. Според мен един кратък обзор на “Наградите на Телевизия Планета“ или нещо за новия приятел на Азис – Мазис, би било добро попадание.

Заведенията, които трябва да посетите са ясни. NO COMMENT!

И да не забравите бутилка с олио, да “намажите” пръстчетата си преди да влезете в дискотеката… Всъщност – може да свърши добра работа и за след това…

Предполагам, че след тези стъпки “тигрицата”, ще падне в лапите ви (особено ако покривате финансовите параметри).

Уговорката е за една вечер! И да не са отплеснете! ОБЕЩАЙТЕ!