Как вашата аура въздейства на останалите хора и по какъв начин тя може да бъде повлияна от страха

Как вашата аура въздейства на останалите хора и по какъв начин тя може да бъде повлияна от страха | Диана

Случвало ли ви се е да се срещате с хора, които ви карат да се чувствате добре още като ги погледнете?  Или да срещнете някой за първи път и да усетите, че има нещо специално в него, преди още да ви е казал и една дума?

В  тази насока се провеждат все повече и повече изследвания и налице излизат много удивителни резултати. Руският професор Константин Коротков е установил, че аурата на човек продължава да се променя до 72 часа, след неговата клинична смърт.  Според него съзнанието ни е част от материалния свят и посредством него можем да влияем пряко върху нашия свят.

Не можете да скриете своята аура
Всичко което познавате и виждате може да се сведе до енергия. Растенията, дърветата и дори неодушевените предмети, като скъпоценните камъни могат да проявят своята аура. Вашата аура е едно енергийно тяло, което се образува около вас. Аурата е най-добрия детектор на човешките емоции и може да покаже „истинското ви Аз”, без значение колко силно се опитвате да го скриете.

Емпати и аурата
Вашата аура отразява енергията, която преживявате в момента, но и цялостното психическо и емоционално състояние на битието ви.

Емпатите усещат енергията на другите хора и притежават вродена способност да възприемат интуитивно чувствата им. Ние всички притежаваме тази способност, но някои са я развили много по-дълбоко. Това от своя страна може да помогне в обяснението на това как аурата и енергията могат да повлияят на други хора, без да има видима причина за това.

Например един емпат може да приеме енергиите на всички, без значение дали те са положителни или отрицателни.  Емпатите, който имат необходимите знания могат да разпознаят негативните енергии и да се освободят от тях, като ги отклонят. За съжаление повечето хора не знаят това и несъзнателно поглъщат негативните енергии излъчвани от други хора.

Кирлиановата фотография на аурата
Благодарение на Кирлиановата фотография, човешката аура може да бъде заснета. Цвета на нашата аура отразява цветовете в нашата система от чакри. Долните три чакри имат следните цветове: червен (базовата чакра); оранжев (сакралната чакра) и жълт (чакрата на слънчевия сплит). Останалите четири чакри са със следните цветове: зелен (сърдечната чакра); син (гърлената чакра); индиго (чакрата на третото око) и виолетов (коронната чакра).

Кирлиановата фотография е съвкупност от фотографски техники, използвани за да се улови явлението Електрически коронални изхвърляния. Името идва от Семьон Кирлиан, който през 1939г. случайно открил, че ако обект на фотографска плака е свързан към източник на високо напрежение се получава образ на фотографската плака.

Как може да ви помогне цвета на вашата аура
Както споменахме по-рано аурата отразява цветовете на чакрите ви и дава представа за това на какъв етап от развитието си се намирате и какво можете да направите, за да продължите напред. Имайте в предвид, че няма аура с лоши цветове, защото можем да научим нещо от всеки един цвят. Ако вашата аура е с цвят отговарящ на някоя от долните три чакри (червен, оранжев или жълт) това означава, че вие сте подложени на преживявания на физическо ниво, кото са свързани с оцеляването, сексуални или емоционални проблеми.

Как страхът влияе на вашата аура
Енергийното поле на вашата аура е било изкуствено настроено да отразява обществото през гледната точка на страха, защото когато живеем в страх ние сме много по-лесно контролирани от властта. Когато постоянно мислим за сметки, обществени очаквания, его, материализъм и сексуални проблеми, нашите аури отразяват един от следните цветове: жълто, оранжево или червено.

Ако парите не са толкова важни за вас, тогава аурата ви ще е оцветена в зелено, синьо, индиго или виолетово. Изключение правят хората, които имат лоши намерения, независимо дали се интересуват от пари.

Ако премахнете страха и разрешите проблемите си на физическо ниво вие ще промените цвета на аурата към астралното ниво (зелен, сърдечна чакра) и духовното ниво (син – гърлена чакра; индиго – чакра на третото око и виолетово – коронна чакра).

Може да забележите, че вашата аура се променя от един цвят към друг. Цвета обаче може да се промяна само в рамките на цвета на чакрата, която се намира в непосредствена близост до настоящия цвят на аурата ви. Казано по-просто ако аурата ви е оранжева в рамките на кратък период от време тя може да промени цвета си на жълт или червен. Отнема много повече време и вътрешна работа , за да се достигне до по-високите нива на аурата. Това обаче е нещо, което всеки може да постигне. Всичко започва с промяната отвътре.

Източник: NewAge.BG