Вие сте избрали любовта още преди да се родите

Избрали сте го много преди да се родите.

Избрали сте този, чиято душа ви ласкае, който вярва във вас и ви кара да вярвате в себе си. Този, който ви казва колко сте важни за него и за целия му свят.

Ще го познаете благодарение на трептенето на душата му и по блясъка на очите му всеки път, когато ви види, по силните му прегръдки. След вашата първа среща нищо вече няма да бъде черно или бяло! Напротив, ще се появят напълно нови нюанси, цветове, звуци и дума.

Той ще бъде въздуха, който дишате. Неговото отсъствие ще предизвиква болка у вас и няма да свикнете с това. Ето защо е безсмислено да градите живота си без този, когото сте избрали дълго преди раждането си.

Може ли да си представите своето пътешествие без прегръдките или най-ярката усмивка на света?

Душата ви ще трепери, когато го срещнете, сякаш се срещате за първи път… Сърцето ви ще сътворява най-красивите ноти. И важното е, че това няма да се промени, дори след 20 или 30 години.

Ще го познаете по любовта, когато разцъфвате в негово присъствие. Той ще ви кара да се чувствате любима дори без някакви специални усилия… Всичко, което трябва да направите, е да помните, че заслужавате истинска любов.

Игнорирайте завистливите погледи и интриги. Не си мислете, че не сте достатъчно добри за него.

Просто помнете, че вие отдавна сте сключили сделка.. Съгласили сте се на взаимна любов преди да сте се родили… ще прекарате живота си рамо до рамо и ще следвате светлината като едно същество. Заради такава любов си заслужава да се живее вечно…

Никога не се отказвайте от него… продължавайте да го търсите и знайте, че той съществува!

Източник: https://www.webmiastoto.com