Тест: Каква любов ви очаква?

Тест: Каква любов ви очаква? | Диана image 1

Кратък, но забавен тест.

Всеки иска да изживее голяма и страстна любов. Когато срещаме нов партньор, начинът по който изживяваме връзката си се различава от предишната. Ако сега се намирате във връзка или търсите своята сродна душа, решете теста и вижте каква любов ви очаква.

Резултатите ще ви изненадат, защото са много точни. Не забравяйте да си вземете лист и химикалка. Тестът е кратък, но забавен.

1. Представете си, че сте тръгнали към дома на вашата любима половинка. Пред вас се разкриват два пътя, по които може да тръгнете. Единият път е пряк, но твърде скучен. Другият е по-дълъг, но за сметка на това по-интересен и вълнуващ. Кой ще изберете?

2. Докато вървите по пътя виждате розови храсти. Единият е от червени рози, а другият от бели. Направете красив букет за него/нея. Кои рози ще изберете, а може би ще има и от двата цвята?

3. Вече сте стигнали до дома на половинката си. Позвънявате, а на вратата ви посреща член на семейството. Какво ще направите? Ще помолите да извикат любимия/любимата или ще влезете в дома, за да го откриете сами?

4. А сега си представете, че отивате към неговата / нейната стая, но там няма никого. Къде ще оставите букета с цветя, на леглото или до прозореца?

5. Вечер е, вие спите под един покрив, но в различни стаи. На сутринта, когато се събудите отивате до неговата/ нейната стая. Дали той/тя ще бъде буден/будна или все още ще спи?

6. Поемайки отново към вашия дом, по кой от двата пътя ще тръгнете?

882ff1010f321379bfb7215419363af5

Резултати:

1. Пътят, който ще изберете ще покаже от колко време се нуждаете, за да се влюбите в някого. В случай, че сте избрали късия път, то вие се влюбвате бързо, но любовните романси траят кратко. Ако сте избрали дългия път, означава, че не се влюбвате толкова лесно и имате нужда от някой, който да провокира интереса ви.

2. Червените рози и техният брой показват колко сте отдадени в една връзка, а белите – емоциите и чувствата, които очаквате от вашата половинка. Ако броят на червените рози преобладава, то вие обикновено давате повече в любовта, отколкото получавате.

3. Третият въпрос разкрива това как вие преодолявате препятствията в любовния ви живот. В случай, че помолите член на семейството да извика вашата половинка, това показва, че сте твърде плахи и почти винаги избягвате решаването на проблемите.
Ако сте решили сами да откриете партньора си, то вие сте смели личности, които не се страхуват от трудностите, решават ги на момента и са готови да се борят в името на любовта.

4. Това къде сте решили да оставите букета с рози, показва колко силно желаете него/нея. Ако оставите цветята на леглото, то вие сте лудо влюбени и искате него/нея за цял живот. Оставите ли цветята до прозореца, означава, че половинката няма да ви липсва, ако в рамките на няколко дни не сте заедно. Това показва, че и лесно заменяте партньорите си.

5. Въпрос номер 5 дава отговор на това какво очаквате от връзката, в която се намирате или ще попаднете. Ако половинката ви спи, значи я искате такава каквато е. Ако вече е будна, бихте искали партньорът да направи промени, които да ви удовлетворят.

6. Този избор ще покаже продължителността на вашата любовна връзка. Тези, които ще тръгнат по дългия път, ще се радват на дълга и хармонична връзка. Ако сте избрали късия, то любовта ви бързо ще приключи.

Източник: www.az-jenata.bg