Тест: Каква любов ви очаква?

Тест: Каква любов ви очаква? | Диана image 1

Кратък, но забавен тест.

Всеки иска да изживее голяма и страстна любов. Когато срещаме нов партньор, начинът по който изживяваме връзката си се различава от предишната. Ако сега се намирате във връзка или търсите своята сродна душа, решете теста и вижте каква любов ви очаква.

Резултатите ще ви изненадат, защото са много точни. Не забравяйте да си вземете лист и химикалка. Тестът е кратък, но забавен.

1. Представете си, че сте тръгнали към дома на вашата любима половинка. Пред вас се разкриват два пътя, по които може да тръгнете. Единият път е пряк, но твърде скучен. Другият е по-дълъг, но за сметка на това по-интересен и вълнуващ. Кой ще изберете?

2. Докато вървите по пътя виждате розови храсти. Единият е от червени рози, а другият от бели. Направете красив букет за него/нея. Кои рози ще изберете, а може би ще има и от двата цвята?

3. Вече сте стигнали до дома на половинката си. Позвънявате, а на вратата ви посреща член на семейството. Какво ще направите? Ще помолите да извикат любимия/любимата или ще влезете в дома, за да го откриете сами?

4. А сега си представете, че отивате към неговата / нейната стая, но там няма никого. Къде ще оставите букета с цветя, на леглото или до прозореца?

5. Вечер е, вие спите под един покрив, но в различни стаи. На сутринта, когато се събудите отивате до неговата/ нейната стая. Дали той/тя ще бъде буден/будна или все още ще спи?

6. Поемайки отново към вашия дом, по кой от двата пътя ще тръгнете?

Вижте още:   Любов или съзависимост?

882ff1010f321379bfb7215419363af5

Резултати:

1. Пътят, който ще изберете ще покаже от колко време се нуждаете, за да се влюбите в някого. В случай, че сте избрали късия път, то вие се влюбвате бързо, но любовните романси траят кратко. Ако сте избрали дългия път, означава, че не се влюбвате толкова лесно и имате нужда от някой, който да провокира интереса ви.

2. Червените рози и техният брой показват колко сте отдадени в една връзка, а белите – емоциите и чувствата, които очаквате от вашата половинка. Ако броят на червените рози преобладава, то вие обикновено давате повече в любовта, отколкото получавате.

3. Третият въпрос разкрива това как вие преодолявате препятствията в любовния ви живот. В случай, че помолите член на семейството да извика вашата половинка, това показва, че сте твърде плахи и почти винаги избягвате решаването на проблемите.
Ако сте решили сами да откриете партньора си, то вие сте смели личности, които не се страхуват от трудностите, решават ги на момента и са готови да се борят в името на любовта.

4. Това къде сте решили да оставите букета с рози, показва колко силно желаете него/нея. Ако оставите цветята на леглото, то вие сте лудо влюбени и искате него/нея за цял живот. Оставите ли цветята до прозореца, означава, че половинката няма да ви липсва, ако в рамките на няколко дни не сте заедно. Това показва, че и лесно заменяте партньорите си.

5. Въпрос номер 5 дава отговор на това какво очаквате от връзката, в която се намирате или ще попаднете. Ако половинката ви спи, значи я искате такава каквато е. Ако вече е будна, бихте искали партньорът да направи промени, които да ви удовлетворят.

Вижте още:   Отворено писмо до всички жени

6. Този избор ще покаже продължителността на вашата любовна връзка. Тези, които ще тръгнат по дългия път, ще се радват на дълга и хармонична връзка. Ако сте избрали късия, то любовта ви бързо ще приключи.

Източник: www.az-jenata.bg

Ако статията е била интересна - моля, споделете я.


Благодарим Ви!!!
х
This window will automatically close in 20 seconds