Какъв тип съпруг ще е ТОЙ според зодията

Овен
С него определено няма да ви е скучно. Мъжете Овни са упорити, но и отдадени. Превърнали се в глава на семейството, ако ви обичат, то ще ви обичат вечно. Съпругът Овен никога не се отегчава от съпругата си. Той и се възхищава и мечтае да изживява нови и нови неща с нея. Прекрасни партньори благодарение на своята практичност.

Телец
Жените до мъжете Телци са привлечени най-вече от тяхното материално състояние. Те ще направят и невъзможното, за да осигурят на жената до себе си добър живот, просторен дом и ежемесечни почивки. Освен това са мили и добро съпрузи, които се представят перфектно в леглото.

Близнаци
По природа те не са безразлични към нищо в живота. Това се отнася в пълна сила и за техните партньорки. Ако им стане скучно обаче, съпругата им е в беда. Мъжете Близнаци са склонни да флиртуват с познати и непознати често пред очите на съпругата си. Това е тяхната природа и половинката трябва да свикне, ако иска да е с този мъж. Семейният живот с мъж Близнаци ще е като пътуване през върхове и низини. Важното е, че никога няма да ви е скучно.

Рак
Любящ и стабилен съпруг, фокусиран върху това жената до него да се чувства комфортно. Съпругите на мъжете Раци са щастливи, глезени и обичани. Известни със своята емоционалност, тези мъже са способни да създадат здрав и стабилен дом. Те се стараят да изглаждат всяка неразбория и се превръщат в най-добрия приятел на съпругата си.

Лъв
Когато се омъжите за него, вие се сдобивате със съпруг-закрилник. Мъжете Лъвове имат самочувствие и его, които неминуемо влияят и на съпругите им. Те я подкрепят и защитават. Когато обичат, го правят с цялото си сърце и я карат винаги да се чувства сигурна и обичана.

Дева
Той е един грижовен съпруг. Мъжете Деви държат да са сигурни, че жената до тях се чувства щастлива и ѝ е комфортно всеки ден в живота ви. Яростни любовници, те винаги дават всичко от себе си. Съзнанието им често е заето от поредната им мечта. Веднъж влезете ли в сърцето им обаче, завинаги оставате там.

Везни
й е Тоедин изключително романтичен съпруг. Мъжете Везни са под покровителството на най-романтичната планета – Венера, което е добре за избраниците им. Те правят всичко, за да си осигурят подреден дом, пълен с хармония, красота, мир и разбирателство. Освен това той е любовник, който постоянно ще ви изненадва с нещо ново в леглото. Въпреки че понякога изглеждат мързеливи, съвестта обикновено надделява и в крайна сметка се превръщат в незабравими партньори.

Скорпион
Той определено е един лоялен съпруг. Независимо от всичко и всички той ще ви подкрепя и обича силно. Често обаче крият емоциите си. Започнат ли връзка обаче, бавно и постепенно започват да разкриват истинската си същност. Изгарящата страст се появява малко по-късно. Следват максимата всичко или нищо. Това обаче понякога води до разводи.

Стрелец
Вие ще се сдобиете с един авантюристичен съпруг. С него трудно ще се задържите на едно място. Той винаги ви кара да опитвате нови и пикантни неща в спалнята, ще ви моли да обикаляте наляво надясно и да сте в постоянно движение. Започне ли да се интересува от нещо, мъжът Стрелец отдават цялата си енергия. Кротват се само когато отрият точната жена. Дори тогава обаче са готови на всичко, за да грабнат следващото невероятно преживяване.

Козирог
Той е един наистина отговорен съпруг. Здраво стъпили на земята, те са ориентирани към бъдещето. Супер практични, мъжете Козирог са перфектният избор, ако търсите стабилна връзка.

Водолей
Независими съпрузи. Искат обич, но и свобода. Един от независимите знаци, той отдава живота си на филантропията, хуманизма и грижа за света. Съпругът Водолей винаги ще намери начин да балансира между връзката си и личните приоритети. Неспособни са да се фокусират само върху един човек, бил той и собствената им съпруга. Не че не ви обичат, просто съзнанието им не работи по този начин.

Риби
Страстни съпрузи, те са известни с това, че са най-емоционалният и интуитивен знак от зодиака. Отдадат ли се на някого, те се превръщат в безкраен извор на любов и отдаденост. Пишат поеми, рисуват картини – склонни са да заложат много повече на духовната връзка с партньора.