Какви са мъжете в любовта според зодията

Овенът е нетърпелив, Телецът е спокоен и уверен… и още за мъжете от всеки знак.

Какво издава слънчевият знак на мъжа за характера му в любовта?

Зодията, разбира се, не е всичко. Но може да ви даде много добра представа за най-общите характеристики на мъжа във флирта, в секса и в една сериозна връзка. От импулсивния, искрен, но егоцентричен Овен до страстният Скорпион или чаровния флиртаджия Стрелец, на днешния ден се заехме да ви разкрием що за птица е всеки един в любовта!

Мъжът Овен е искрен, когато казва “Обичам те”

Идеалната дума, която описва влюбения Овен е “сложен”. Да попаднеш сред интересите му си е страхотно изживяване. Ще те обсипе с внимание, но ще иска същото в замяна.

Този мъж може и да има репутация на лошо момче, но тя върви в комплект с голяма доза чар, на който не успяват да устоят дори жените със силна воля. Добре е да знаете обаче, че интересът му бързо преминава. Затова не е лош съвет една дама да отстъпва бавно и постепенно пред ухажването на Овена, вместо спонтанно да се предаде още в самото начало.

Мъжът Телец показва любовта си с жестове

Не очаквайте от Телеца да ви казва, че ви обича. Той го показва. Стремящ се към стабилна връзка, Телецът показва чувствата си, лоялен е, чувствителен, но и държи да бъде водачът.

Ако се срещате с представител на зодията, не очаквайте дълги дискусии за това какво изпитва към вас, но със сигурност може да очаквате да ви поднесе цветя, да ви направи подарък и да изрази любовта си с жест. Разбира се, в обратната ситуация не очаквайте да прикрие гнева или недоволството си.
Може да бъде много упорит в отказа си да разговаря за проблемите и вместо това ще предпочете да се развика или да действа раздразнено или безразлично.

Мъжът Близнаци обича разнообразието и в любовта

Харизматичен и открит, мъжът Близнаци грабва вниманието на жените с лекота. Да излизате с Близнаци може да е много забавно и приятно, но дългосрочната връзка е трудна задача.

Той е свободолюбив, обича разнообразието и се нуждае от периодични промени. В това число и във връзката си.Нуждата му от постоянно развитие и промени, от свобода и пространство се отразява на възгледите му по отношение на връзките. Не, това не означава, че мъжът Близнаци не би се обвързал изобщо, просто ще ви бъде доста трудно да го накарате да се обвърже. Това, за което най-много копнее, е разнообразието и спонтаността.

Чаровен и приказлив, той често се оказва в центъра на вниманието.

За мъжа Рак любовта не е шега

Той е мил, грижовен, чувствителен. Това е неговият начин да достигне до дълбините и на най-обърканото сърце.

Дълбоките му емоции му позволяват да разбере промените в интимния свят на неговата любима и как тя изразява себе си. Съпричастността му обаче изисква неговата половинка също да разбира смяната на настроението му.

Той приема връзките сериозно и за него няма шеги в любовта. Негов приоритет е щастливото семейство. Той е готов да изгради, поддържа и жертва всичко, за да запази мира и хармонията под семейния покрив. Без значение дали е само гадже или съпруг, той ще се грижи за вас, ще ви топли в студените нощи, ще ви пази от дъжда и ще споделя живота си с вас. Когато е влюбен, ще ви обича с всичко, което има и на което е способен.

Любовта е центърът на света за мъжа Лъв

За мъжа Лъв любовта е всичко, грижовен и мил, той ще обсипе любимата си с подаръци, вниманието му ще е насочено само и единствено към нея.

Но все пак – Лъвът обича да е център на вниманието и винаги да бъде пръв във всичко, неслучайно във връзката си търси лоялност, доверие и всеотдайност.

Като огнен знак, мъжът от зодията Лъв е енергичен и неуморен оптимист. Чаровен и страстен, с отлично чувство за хумор, той лесно печели жената, която е избрал.

Мъжът Дева е стабилен и сериозен любовник

Воден от задълженията и абсолютен перфекционист, мъжът Дева често е смятан за твърде студен и лишен от емоции и романтика. Той обаче може и да не се вглежда в детайли в интимността, но умее да изразява пълна отдаденост към любимата си.

Срамежлив и скромен, Девата е по-скоро аналитичен, отколкото сантиментален, интелектуалец, а не романтик. Предпочита да разчита на рационалното и има нужда да знае точно къде се намира и какво трябва да прави. Не му харесват мистериите.

Не е играч и ще действа много бавно, като човек, който проверява на всяка крачка колко тънък е ледът.

Внимава по отношение на любовта, първоначално ще наблюдава потенциалния си партньор, търсейки знаци дали е подходящ или не.

Мъжът Везни търси хармония в любовта

Като представител на зодията Везни, този мъж може дълго да умува вие ли сте подходящата. Обича хармонията и търси именно такава връзка. Не се страхува от сериозни отношения, но търпеливо и взискателно ще наблюдава обекта на желанието си преди да се впусне в романс.

Управляван от Венера, този мъж има усет за красивото, любител е на естетиката и елегантността. Любува се на красиви жени, а красотата сама по себе си е много важна за него и в материалното, и в духовното.

Мъжът Везни е перфекционист и винаги търси перфектната половинка. Убеди ли се веднъж, че е открил истинската любов, ще бъде лоялен и верен на любимата си.

Привлича го луксозния и комфортен начин на живот. Обича всичко красиво и води разточителен живот.

Мъжът Скорпион дава всичко от себе си в любовта

Мъжът Скорпион е идеалната половинка със своята откровеност и пълноценна любов.

Любопитен за всичко човешко, той има нужда от партньорка, която да вълнува сетивата и душата му, така че той да се открие напълно пред нея.
Може и да има много любовници, но не споделя с тях всичко от себе си. Търпеливо търси перфектната си половинка, на която да раздаде всичко свое.

По природа Скорпионът е страстен и горещ любовник, не се плашете от всичката любов, с която иска да ви дари.

Семейството е негов приоритет и е готов на всичко за хората, които обича.

Мистериозната му и тъмна природа го прави изключително чаровен и привлекателен за дамите, ще ви омае с лекота.

Мъжът Стрелец не се обвързва лесно

Мъжът Стрелец е романтичен идеалист, който обожава да обикаля света. Свободолюбив и авантюристичен, вечен пътешественик, този мъж иска жена, която ще разбира, приема и споделя необходимостта му да е винаги напът.

Ако искате мъж за сериозна връзка, Стрелецът не е за вас. Да се обвържете с този свободолюбив дух ще бъде истинско предизвикателство. Лесно ще запалите интереса му, трудно ще го накарате да остане. Търпението му не е силната страна.

Цени високо свободата си и ще уважава партньорка, която не му я отнема.

Откровен е до глупост, често може да ви каже неща, които няма да ви е приятно да чуете, но поне ще сте сигурна, че именно това мисли.

За мъжа Козирог кариерата е преди любовта

Прагматичен и амбициозен, кариерата за него е изключително важна. Той е перфекционист, за да бъде щастлив всичко трябва да върви по мед и масло.

Има високи стандарти за всичко – дори и за връзките. Сравнява себе си с всички. Това обаче не му пречи да бъде и малко лекомислен на моменти, и доста забавен.

Ако се обвържете с Козирог, ще имате земен и стабилен партньор, на когото може да разчитате.

Точен и коректен, той прави именно това, което е казал.

Козирогът е известен с бавния си прогрес, затова и се смята, че тези мъже са по-стабилни след 30-те си години.

“Обичам те” е табу за мъжа Водолей

Жената, която се влюби във Водолей, трябва да е наясно, че той никога няма да ѝ “принадлежи” истински. Той е индивидуалист и силно независим. Не обича да се впуска в емоционални ситуации, винаги мисли за следващия си ход и да се занимава с емоции не е за него.

В някои ситуации може и да изглежда непукист и неангажиран, но това е само за да се предпази от нараняване.
Водолеят често е смятан за мъж със студено сърце, но истината е, че това не е така. Може да бъде чувствителен, но по различен начин.

Той се нуждае от партньорка, която е също толкова независима и която ще оцени философските му възгледи.

Мъжът Риби е добър партньор и страстен любовник

Риби е мъж с въображение, който ще ви очарова и ще привлече вниманието на всички върху себе си.

Натурата му е мистериозна, емоционален е, а настроенията му се менят. Богатото му въображение обаче го прави да изглежда в очите на другите като от друга планета.

Той е чувствителен и в същото време мъжествен. Изпълнен с мечти и много страст за живота, той е такъв и в любовта.

Живее в свой собствен свят на мечти, изпълнен е с емпатия и състрадание, затова търси половинка, която ще оценява това и ще има същия волен и артистичен дух.

Чувствен и грижовен, той е винаги готов да се притече на помощ на приятел в нужда.

Източник: http://www.missbloom.bg