Какви сте във връзката според вашата зодия?

Взаимоотношенията между хората са сложно нещо. Хората понякога имат големи очаквания за една връзка и може би заради това лесно се разочароват, че не могат да срещнат идеалната половинка.

Успешната връзка зависи от множество фактори. Според астролозите, зодиите на мъжа и жената също са от значение.

Вижте какви сте във връзката според вашата зодия:

Овен (21 март – 19 април)

Хората с тази зодия са доста трудолюбиви и забързани в ежедневието, нищо че не си го признават. Ето защо повече от всичко им е нужна половинка, с която да се отпуснат в края на тежкия работен ден и която не ги напряга допълнително. Нужна им е връзка, с която да забавят темпото.

Телец (20 април – 21 май)

Доста упорити и привлекателни са представителите на този зодиакален знак. Те обичат физическата близост и се нуждаят от голямо внимание. Понякога Телците могат да бъдат доста обсебващи, ако са обвързани, затова половинката им трябва да е човек, който обича да прави жестове и им обръща нужното внимание.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Те са гъвкави и се адаптират към всяка една ситуация, пред която са изправени. Близнаците знаят какво искат от живота и преследват амбициите си, но са доста непостоянни в своите действия. Това може да им създаде конфликт с партньора, защото го поставят след приоритетите си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Хората с тази зодия са доста щедри и любвеобилни. Готови са да дадат последното си парче хляб или да свалят ризата от гърба си за своя партньор. Предпочитат да създадат връзка с някого, който също обича да се раздава за хората и не е алчен.

Лъв (23 юли – 22 август)

Винаги поставят себе си пред останалите и имат голямо его. Предпочитат да излизат с хора, които непрестанно ги ласкаят и им показват любовта си по нестандартни начини. Не понасят лъжата и неискреността.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите искат да бъдат главно действащо лице във взаимоотношенията. Те непрекъснато се усъвършенстват и не търпят половинки, които си губят времето и нямат цел в живота.

Везни (23 септември – 22 октомври)

За тях е от съществено значение да поддържат хармония и баланс в семейството и своята връзка. За тях важи правилото „противоположностите се привличат“. Трудно биха се разбрали с гадже от същата зодия.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Повечето хора ги мислят за безскрупулни, но те са много чувствителни натури. Понякога са избухливи и се нуждаят от човек до себе си, който да им предложи спокойствие, а не да ги нервира допълнително.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Хората с тази зодия обичат свободата и си я отстояват. Най-големият им страх е обвързването и поставянето в конкретни рамки. Те не са подходящи за сериозни връзки, защото лесно се „задушават“ от половинката и бързо търсят нещо ново и различно. Ако излизат с човек, който ги кара да бъдат себе си, са наистина щастливи.

Козирог (22 декември – 20 януари)

За козирозите е известно, че са доста критични и обичат да контролират във връзката и семейството. Те обожават да обсебват, а това е доста токсично за отношенията. Нуждаят се от човек, който да ги ласкае и разбира.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Свободолюбиви и непокорни. Те не споделят чувствата си и обичат да премислят всяко нещо доста добре преди да го кажат на глас. Обикновено мислят първо за себе си и трудно допускат някой до дълбините на душата си. Понякога остават неразбрани във връзката.

Риби (19 февруари – 20 март)

Те са доста емоционални, но не се нуждаят от такава половинка. Обичат да излизат с хора, които им помагат да постигнат баланс в отношенията. С рибите никога не е скучно. Те са големи романтици и обичат да правят и получават подаръци.

източник: tialoto.bg