Връзката ви също има зодия

Вижте как ще се развива според датата на срещата ви.

Знаехте ли, че и вашата връзка има своя зодия?

Е, специалистите са категорични, че освен съвместимостта в характерите на двама души, началото на тяхната връзка също играе важна роля в развитието на тяхните взимоотношения. И по-точно датата на първата целувка и първия трепет.

За да разберете каква ще бъде вашата, спомнете си вашата първа среща!

Овен (21.03. – 20.04.)

Ако вашата първа среща с любимия човек се е състояла в посочения по-горе период, то покровителят на вашата връзка е зодия Овен. Специалистите са категорични, че той е доста коварен за всякакви запознанства. Грозят ви, освен любов от пръв поглед, и много спорове, обиди и дори раздяла.

Телец (21.04. – 21.05.)

Обикновено връзките, започнали през този един месец, са хармонични и дълготрайни. Партньорите, срещнали се в този месец, ще си паснат доста.

Близнаци (22.05. – 21.06.)

Немирните Близнаци носят на връзката люти спорове, съпътствани с чести изяснявания на отношенията. И все пак ще изживеете една доста бурна любов, но осеяна с проблеми.

Рак (22.06. – 22.07.)

Астролозите са категорични, че връзките започнали през този месец са най-дълготрайните. Оказва се, че хората, срещнали се в този период се допълват не само в характерите си, но и интуитивно разбират потребностите на другия.

Лъв (23.07. – 22.08.)

Интересното тук е, че хората, които са се срещнали в този бурен летен период, често имат здрави връзки, а партньорите са много сплотени. Ето защо не е учудващо, когато двамата стигнат и до брак.

Дева (23.08. – 23.09.)

Двойките, започнали връзка в месеца с покровител зодия Дева, да се подготвят за трудни взаимоотношения. Тях ги очакват спорове дори за най-дребните неща. Това обаче често се оказва и сериозна причина за разпада на връзката.

Везни (24.09. – 23.10.)

Тази връзка е сравнително стабилна. Партньорите често целят постигането на висок социален статус, като е възможно дори да водят двойствен живот. Въпреки това, отношенията между двамата са много силни.

Скорпион (24.10. – 22.11.)

Подобно на представителите на зодия Скорпион, и връзките, започнали в този период са изключително страстни. Любовта между партньорите обикновено пламва доста бързо и е съпътствана с много страст, но и много ревност.

Стрелец (23.11. – 22.12.)

Като изключително емоционални същества, и връзката, “родена” под знака Стрелец предвещава наличието на много силни чувства. Доста често двойките, които се срещат в този период, започват да искат и общи наследници.

Козирог (23.12. – 20.01.)

Подобно на прикритите Козирози и връзката, възникнала в този период, би била бавна и партньорите не биха се разкрили един пред друг веднага. И двамата трудно биха се отпуснали, но когато това се случи, е за добро.

Водолей (21.01. – 18.02.)

Като цяло това ще е една спокойна и хармонична връзка, а двамата партньори ще съумяват да ценят взаимната си свобода. Този обаче, който се привърже много и има огромни очаквания от другия, само ще страда.

Риби (19.02. – 20.03.)

В началото на връзката, възникнала в този един месец, са възможни дрязги са дребни неща. Това обаче ще бъде, докато си напаснете характерите. Когато това се случи и успеете да преглътнете егото си, то връзка има шанс да бъде много стабилна.

Източник: http://www.missbloom.bg