КАКВО Е ЧОВЕШКОТО БИОПОЛЕ И КАКВА Е РОЛЯТА НА БИОФОТОНИТЕ?

Моята специалност е „холистичен нутриционист“ и като такъв не мога да пренебрегна невидимите причини за заболяванията, както и да гледам на тялото като само физическа система от клетки и органи. На всеки, който е задълбал малко в тематиката, е ясно, че има невидима сила, която прави нашето тяло живо и която вече не е толкова невидима и за учените. Именно там е запазена информацията, която определя състоянието на нашето тяло, от там можем да го диагностицираме, както и да го лекуваме. Ето едно простично описание, как работи тази система.

Това забележително творение – човешкото тяло, е изградено от видими и невидими частици, които работят като едно цяло. Това цяло ни позволява да изживеем магическото приключение на физическия свят. За тази цел, една от най-важните части на човешкото тяло, е биополето.

Каква е структурата на биополето?

То е изградено от магнитни полета и енергийни структури, съдържащи информация, необходима, за да могат всички физически системи на човешкото тяло да функционират правилно. По-точно човешкото тяло представлява холограма, която постоянно получава информация от биополето. А то има способността да концентрира силата на честотата, вибрацията, електричеството и магнетизма, за да се обработят енергийните кодове на реалността, което ни позволява да преживеем тази реалност в материалния свят.

Чакровата система и меридианите са две от основните системи, които са енергийно свързани с човешкото биополе. Всички енергийни системи от своя страна, са свързани със съответните органи във физическото тяло, с клетките и с ДНК. Тази връзка осъществява комуникацията между системите, органите и клетките със скоростта на светлината, поддържайки една кохерентна и холистична система, която е интелигентна и работи в баланс и хармония с природата. Нека отбележим, че биополето не е типично само за хората, тъй като всички живи организми на Земята притежават такова.

За учените не е тайна и, че всички същества, включително и неживите предмети, притежават енергийно поле. Това е било доказано още от д-р Коротков чрез т. нар. „кирлианова фотография“. Чрез тази технология всеки може да се увери в съществуването на енергийното поле, като заснеме какъвто си пожелае обект.

Ролята на биофотоните

Друга изключително важна система в човешкото тяло представляват биофотоните. Това е искрящата светлината, която живее във всяка жива клетка в телата ни.

Отдавна учените се питат как точно се предава информацията между частиците в нашето тяло. Отговор на въпроса дава ученият био-физик Фриц Алберт Попп, който открива фотоните, представляващи частици без маса. Именно те предават информацията вътре във всяка клетка, както и между клетките. Той доказва, че ДНК на живите клетки съхранява и излъчва фотони, наричайки това явление „биофотонно излъчване“.

Силата на светлината, излъчвана от биофотните е около 10 пъти по-слаба от дневната светлина. Чрез специално разработен уред, Попп установява, че ДНК излъчва фотони на различна честота. Тези средства за информация, изграждат фийдбек система и перфектна комуникация чрез вълни, предаващи кодирана информацията.

Биофотоните имат уникални кохерентни свойства и когато замърсяваме телата си с токсини, тези отрови нарушават кохерентността на фотоните и съответно намаляват тяхната способност да предават информация. Биофотоните също така притежават своя вибрация, която е в синхрон с вибрацията на Земята.

Биофотоните и заболяванията

Когато сме здрави, нашите фотони са в перфектна кохерентност и пълен синхрон със Земята. Това означава, че те си сътрудничат и действат като едно цяло. Когато се наруши тяхната кохерентност, се появяват заболяванията, дължащи се на нарушената връзка между нашите органи, системи и биополето ни.

Според някои учени, пример за нарушаване на тази кохерентност е ракът, като заболяване. Раковите клетки не са в синхрон с останалите клетки в тялото, като и с оргиналните ДНК кодове на нашия организъм, поради което се образуват и размножават безконтролно.

Сами виждате, че нещата не опират само до „вълшебното хапче“, което може да излекува заболяване, след като е настъпило. Става дума за едно по-висша осъзнатост, търсеща причината за заболяването на ниво биополе. Целта на всичко това е да се предотвратят заболяванията под формата на превенция, докато проблемът е все още на информационно ниво.

Можем да надникнем в тези светове с помощта на съвременни уреди за диагностика като Био-скенер или Аура камера. За всеки, който желае да установи къде и как е нарушена информацията в неговото биополе, препоръчвам горещо тези изследвания.

Приятели, бъдете осъзнати, обичайте себе си и зареждайте своето биополе с вибрации синхронизиращи със Земята!

С много Любов от мен!   

Елена Терзиева

Консултант по правилно хранене

  • индивидуални консултации (вкл. и по скайп)
  • изготвяне на хранителна програма, според личните ви цели и начин на живот
  • диети, съобразени със заболяванията ви
  • базирани на специално разработени тестове (вкл. и онлайн)
  • сканиране с квантов анализатор (био-скенер)
  • измерване с аналитична везна Танита

За контакт: 0889 901 660, Skype: helen.terzieva, e-mail: [email protected]