Какво говори за теб ароматът, който предпочиташ?

Изборът ни на тоалет и аксесоари показва нашата индивидуалност и стил. Той привлича погледите и съставя определено мнение за нас, но това, което се запечатва по-трайно в съзнанието на околните е нашият аромат. Той издава много повече за нас като личност и характер. В зависимост от предпочитанията, които имаш за любим такъв, говориш много на хората. Виж какво точно казваш за себе си, ако използваш парфюм с аромат на:

Снимка: pixabay

Плодове – Ако твоят парфюм съдържа плодов аромат, то ти определено искаш да бъдеш забелязана. Хората, които предпочитат ароматите на малина, грозде или праскова, имат приятен характер и свободно общуват с останалите, обикновено са душата на компанията и обичат да се забавляват.

Горски растения – Ако твоят избор е парфюм с аромат на треви, листа, зеленина или утринна роса, то тогава впечатлението, което оставяш след себе, е по-скоро на чист и искрен човек, който казва истината в очите. Личност със свежо мислене и свободен дух, който винаги е готов за нови начинания и приключения.

Флорални и деликатни – Ако парфюмът ти е с аромат на лилия, гардения или жасмин, то ти определено си нежна натура, която е лесно ранима и много чувствителна. Обграждаш хората около себе си с внимание и грижа, и всички се чувстват добре в компанията ти. Имаш изискан вкус и държиш на естетиката във всяко едно отношение. Може да се каже, че си романтична натура.

Снимка: pixabay

Морски – Ако предпочиташ парфюмът ти да носи свежест и да напомня на лято, то твоите любими аромати са наситени с морски водорасли, дъжд и река. Хората, които ухаят така, оставят след себе си усещането за хармония и спокойствие. Те влияят много харизматично на околните и предразполагат хората да общуват свободно и спокойно с тях.

Дървесни – Ако твоят парфюм е с аромат на кедрово или сандалово дърво, то ти несъмнено си любител на релакса и разходките сред природата. Със своята сдържаност и тактичност караш хората да ти се доверят напълно.

Снимка: pixabay

Ориента – Ако твоят аромат носи нотки на индийско орехче, ванилия и амбра, то ти несъмнено си ексцентрична личност с разностранни интереси. Държиш на външния си вид и си творчески настроена. Хората около теб си създават впечатлението, че си интересна и разговорите с теб никога няма да бъдат скучни.

Ароматът е най-бързият начин да си спомним за даден човек, затова внимателно подбирай своя и изрази себе си чрез него по най-подходящия възможен начин.

Източник: https://glamgirls.bg