Любимият плод издава характера

Любимият плод издава характера | Диана

Любителите на гроздето са големи експериментатори в любовта.

Плодовете са сочни и ароматни, и можем да похапваме от тях в изобилие. Те са източник на здраве и дълголетие. Освен че носят наслада за сетивата, те разкриват и част от личността на човек. Вижте повече в следващите редове.

Ябълка
Ако вашият любим плод е ябълката, то вие сте екстравагантна, импулсивна и пряма личност. Бързо взимате решения в ситуации на криза, много добър лидер сте, но понякога сте твърде избухливи. Лесно печелите вниманието на противоположния пол и искате вие да сте водеща фигура в любовта.

Банан
Ако обичате да хапвате по-често банани, вие сте личност с добро сърце, любяща, нежна, но и малко по-уязвима, отколкото е необходимо. На моменти сте твърде плахи и ви липсва самочувствие. Въпреки тези недостатъци, в любовта знаете как да създадете красива и хармонична връзка.

Грозде
Гроздето е бил любим плод на боговете. Ако и вие го предпочитате, значи сте топли, учтиви, ентусиазирани и с жажда за живот личности. Лесно общувате с хората, имате чувство за естетика и обичате да се наслаждавате на природата и красотата във всичките й форми. Понякога сте сприхави, а в любовта големи експериментатори.

Диня
Гледате на живота с голяма доза оптимизъм. Не обичате да спорите и рядко се оплаквате. Искате да се изявявате като добри съветници на другите хора, но рядко постигате успехи, защото не сте особено амбициозни. Въпреки това имате голямо чувство за хумор, а в любовта сте моногамни.

Череши
Ако от всички плодове най-любими са ви черешите, вие сте личност, която притежава голямо въображение и можете да постигате успехи в творчески дейности. Винаги сте лоялни към хората около себе си, а в любовта държите много на добрата комуникация и честността.

Кокосов орех
Кокосовият орех е любим на хората, които са внимателни, общителни, остроумни, но и хитри и упорити. В любовта трудно намират половинка, защото имат високи критерии за партньор. Предпочитат любимия човек да бъде добре образована и реализирана личност.

Манго
Екзотичният плод манго е избор на хората, които лесно се влияят. В случай, че това е вашият избор, то вие често обичате да се изявявате като лидери и по-малко като последователи. Имате силна воля и способност да разсъждавате по сложни въпроси. Обичате предизвикателствата в живота, а в любовта сте по-скоро авантюристи.

Портокал или грейпфрут
Имате силна воля и сте много търпеливи личности. Полагате големи усилия в работата, но сте твърде срамежливи. Обичате да анализирате всичко, което ви се случва. В любовта сте отдадени на любимия човек и се стремите да избягвате конфликтите.

Праскова
Ако обичате сочните и ароматни праскови, означава, че сте откровени, приятелски настроени, независими и амбициозни личности. Лесно прощавате обида, а в любовта се нуждаете от повече романтика и привързаност.

Ананас
Вие сте смели и самоуверени личности. Находчиви сте и предпазливи. Обичате да радвате хората около себе си, а най-много мечтаете да обиколите света. По отношение на любовта, винаги печелите вниманието и симпатиите на противоположния пол с вашата искреност и умения за флирт.

Кайсии
Вие сте щедър човек. Хората често ви мислят за стеснителни и слаби личности, но това не е така. Ако някой се опита да ви навреди, вие ще бъдете безпощадни. Имате артистични заложби, а в любовта любимият човек винаги ви става и приятел.

Малини
Ако харесвате крехките, но уханни малини, то вие често проявявате вашата егоистична страна на характера. В работата си сте отговорни и амбициозни, а в любовта сте изключително сексуални.

Ягоди
Ако от всички плодове любими са ви ягодите, вие сте усмихната личност с безупречен стил на обличане. Обичате лукса, красотата и се стремите да си ги осигурите. Рядко проявявате завист, но в любовта сте доста ревниви.

Киви
В живота често срещате трудности и това ви е направило силни личности. Искате да имате повече щастие в живота си, но по-често сте настроени негативно. В любовта нерядко сте сами, защото трудно се доверявате на партньора.

Круши
Вие сте ексцентрична личност и трудно допускате хората до себе си. Изключително любопитни сте, постигате големи успехи, но това е причина да нямате особено време за любовен живот. Въпреки това, знайте че и на един по-късен етап, ще успеете да намерите точния партньор за вас.