Какво не знаем за изминаващия 9 годишен цикъл и неговите уроци?

Много хора наричат този цикъл разрушителен и труден, но всъщност той бе трансформиращ. Всеки човек срещна по пътя си предизвикателства, които носиха своите уроци. Тези, които имаха проблеми с взаимоотношенията със съпрузи и партньори, като раздели, трудни моменти, изневери и тн., урока и за двамата партньори е ПРИЕМАНЕТО и ЛЮБОВТА КЪМ СЕБЕ СИ. Дори и пет партньора да смениш никога няма да имаш хармонични отношения, ако не приемеш безусловно себе си и не заобичаш себе си.

В състояние на неприемане към себе си, не можеш да приемеш никой друг, какъвто и да е той. В състояние на не любов не можеш да обичаш никой и да очакваш да бъдеш обичана. Тези, които са поработили върху това със сигурност отношенията им с половинката през новия цикъл ще се издигнат на друго ниво, а свободните ги очаква пълноценна връзка. Новия цикъл ще ни тества за това колко добре сме научили уроците си от предходните години.
Доста хора срещаха трудности с парите, не случайно изминаващия вече цикъл започна със световната финансова криза. Това ни даде урок да преосмислим отношението си към парите т.е. – ОТГОВОРНОСТ! Отговорност към себе си, към това което правиш, взаимоотношенията ти с материалния свят, до колко си честен със себе си и с хората, как се отнасяш към себе си и вещите си. Парите са отговорност – да ги привлечеш, да ти служат за твоето благо и за благото на всички хора. Енергията на парите може да бъде и разрушителна. Парите могат да съсипят вътрешния и външния ти свят. Толкова много болести сега са предизвикани точно от това. Истинското направление на парите това е съзидателната енергия, защото парите са неизменен помощник на човека за достигане на целите и желанията му. В момента, в който поемеш пълна отговорност за живота си, за действията си, то парите ще са твой приятел, към който не си привързан, а взаимодействаш с тях като източник на изобилие.

Изобилието е вътрешно състояние, то не е външно качество. А тази тема се преплита и с реализацията ти като личност. Тези, които имаха проблеми с професионалната сфера, за тях  идва урока с ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО.

Изпитвали ли сте неудовлетворение от работата си, прекалена умора, стрес, оставане без работа? – Чувството, че давате повече отколкото получавате е ясен знак, че е необходимо да намерите своя източник на вдъхновение. Също така е ясен знак, че не вървите по своя път на социалната ви реализация като личност. Тези, които знаят и са осъзнали своя талант през новия цикъл имат благословията на небето да действат и то с лекота. Най-важното е да бъдете себе си и да вървите по своя път. Ще го познаете, когато вратите сами се отварят пред вас.

Ако все още се лутате ви пожелавам скоро да намерите своето предназначение. 

В случай, че сте имали трудности с взаимоотношенията си с родители, деца, братя, сестри и близки, то тук урока е БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ. Да се научиш да обичаш безусловно е да спреш да контролираш, манипулираш, да приемаш, да признаваш или да цениш. Много хора живеят в егригорите на рода си и това разрушава живота им, защото знаете че семейните отпечатъци се отразяват на всички сфери на развитието на даден човек. Да обичаш безусловно е път, по който духовното израстване помага много. В родовата тема са заложени корените на страданието, болката, жертва-палач, самотата и други, и всъщност ние не живеем собствения си живот, а родовите програми. Това е много дълга тема и през февруари ще направя специален семинар за отработване и трансформиране на родовите програми.
Могат да се изредят още много уроци като здраве, приятелство и др., но истината е с какъв товар избираме да продължим напред. Да простим, да благодарим и да се освободим или да носим този багаж със себе си. Отново е въпрос на избор – твоят избор!

Пиша всичко това, за да си направите равносметка на всичко, което е било в живота ви и как сега се отнасяте към него. Приели ли сте тази опитност, признали ли сте я пред себе, простихте ли на себе си и на хората, които са ги предизвикали или тези събития предизвикват у вас емоции, живеете в обвинения, обида, срам и вина.

Наистина ли усвоихте уроците си?

Автор:  

Източник: http://www.ladymagazine.bg