Какво означава буквата М на дланта Ви

Какво означава буквата М на дланта Ви | Диана

 

Линиите на дланта ни образуват различни фигури, но също така, образуват и букви. Една от тях е буквата М. Доказано е, че тя е изключително рядко срещана и хората, които я имат, не са случайни. Ето защо! Хората, които имат буква М на дланта си са изключително много надарени. Имат много силна интуиция, много енергия, усет към лъжата, усет към успеха. Ако пък си имате такъв за половинка, да знаете, че с нея шега не бива.Особено, ако е жена! Нито можете да я излъжете, нито можете да я въртите на пръста си. Направите ли го, ще си патите от собствената си наивност. Тя е по-силна от вас, разберете го!

Когато и двамата партньори имат буква М на дланите си, отново дамата е по-надарената. Това най-вероятно се дължи на интуицията, която при жените обичайно е по-силна. Има обаче и два съвета към „избраните“. Понякога стават прекалено деспотични. Това се случва, понеже рано или късно, те забелязват, че са по-умни и по-способни от останалите и пошлостта и глупостта започва много да им лази по нервите.

И накрая, но не по важност, хората с буква М на дланта не трябва да се примиряват с посредствен живот. Какво имаме предвид? Ако работят ниско платена работа, ако в любовта търпят неподходящ партньор (заради деца, страхове…), ако всеки ден им се налага да вършат нещо, което усещат, че е под достойнството им, това ще ги убие психически. Наистина, всеки човек не харесва тези неща, но някои си казват „карай“ и преглъщат. При „избраните“ не е така. Те не могат да преглътнат, а трупат чувство за нереализация, което ги изяжда много бавно отвътре. Затова, ако се намират в подобна ситуация, веднага трябва да променят живота си и да се стремят към върха… където им е мястото!