Какво прави жената Лъв толкова специална?

Тя е сексуална и романтична.
Когато човек я погледне, винаги е респектиран от нея. Външно може да изглежда твърде строга, но вътрешно е чувствителна и нежна натура. Жената Лъв е необикновена по свой собствен начин. Притежава редица положителни качества. Харизматична е, забавна, но и непредсказуема.

Винаги е под светлините на прожекторите, ето защо има и немалко врагове. С какво тя е толкова специална, вижте в следващите редове.

Тя е сексуална

Жената родена под знака на зодия Лъв обикновено има силно желание за секс и трудно избира между много любовници, кой е най-добрият. Както във всяко нещо, така и в любовта, лъвиците обичат да има драматизъм, да играят игри.

Те са авантюристични любовници, не се страхуват от конкуренцията, обичат флирта и са емоционални, романтични и чувствителни любовници. Имат топли сърца и намерят ли половинката си, са много предани. Понякога се държат собственически и са ревниви. Харесват розите, шампанското и сатенените чаршафи в спалнята.

Жената Лъв е лоялна

В една връзка с жена от тази зодия, може да разчитате на нейната лоялност. Но трябва да знаете, че за нея е важно да бъде оценена. Нуждаете се от постоянно демонстриране на обич, загриженост. Също така във връзката си тя би искала да води и дори и да става въпрос за кариера, партньорът й да не я засенчва по постижения.

Тя е лидер

Ако сте родена под знака на зодия Лъв, знайте че вие сте лидерът на зодиака. Винаги гледате от положителната страна на нещата. Безстрашни сте, готови сте на всичко, за да постигнете целите си и се впускате смело в предизвикателствата. Умеете да ръководите, ето защо заемането на ръководни длъжности и високи позиции ще ви донесе успехи.

Умеете да взимате важни решения, но често търсите одобрение за тях. Докато изглеждате външно уверени, понякога вътрешно изпитвате големи несигурности. Харесва ви да сте в центъра на събитията и не се притеснявате да говорите пред голяма група от хора.

Жената Лъв е верен приятел

Жената Лъв е невероятен приятел. Няма как да не забележите нейната щедрост, внимание и желание да ви помогне. Когато някой има нужда от съвет или е на крачка от провал, знае че има ли за приятел дама от тази зодия, винаги ще излезе от трудната ситуация.

Има силна интуиция

Никога не подценявайте точната преценка за хора и ситуации, когато насреща си имате жена Лъв. Тя винаги ще разпознае добрите и лошите намерения. Готова е да брани интересите си, няма да се поколебае да каже това, което мисли, а в обкръжението си не допуска интриги.

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/33189-kakvo-pravi-zhenata-lav-tolkova-specialna/