Когато дариш един мъж с дъщеря…

Когато даряваш един мъж с дъщеря, ти го даряваш с някой, когото той ще обича безрезервно. Независимо от това колко грешки прави.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, това, което наистина му даваш, е още една голяма любов и жена на живота му. Някой, когото той да пази всеки ден в живота си.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, ти му даваш мотивация да прави още и още в живота си. Още една причина, за която да се събужда сутрин.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, ти му даваш възможността да обича по нов начин – непознат за него досега. Даваш му някого, който ще отвори най-дълбоките врати в сърцето му.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, ти му даваш някого, на който никога няма да иска да каже “не”. Даваш му малко момиченце, което има частичка от сърцето му и я е сграбчило между пръстчетата си още в деня, в който се е родило.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, ти му даваш урок колко важни са рокличките, гримовете и модните дизайнери. Показваш му колко сложно и скъпо във всеки смисъл е да отгледаш момиче.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, това, което наистина му даваш, е желанието и нуждата да бъде пример за съпруга, който тя ще търси някой ден. Така тя ще изгради своята представа за това как трябва да се отнасят с нея и ще търси своя татко във всеки мъж.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, това, което наистина му даваш, е някой, в когото той да вярва повече от всичко. Някой, когото той да се опитва да изгради като силна личност, защото знае, че светът ще се опита да я събори на земята.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, това, което наистина му даваш е някой, за когото той ще иска да бъде модел за подражание. Някой, който да бъде горд с него. Защото дори и без никакво старание, той вече се чувства достатъчно горд да бъде нейн баща.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, го учиш на чувствителност. Даваш му някого, който може да разтопи сърцето му само с един поглед.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, му даваш най-добрия подарък, за който той може да си мечтае.

Когато даряваш един мъж с дъщеря, ти му даваш най-голямото щастие в мига, в който чуе малкото си момиченце да го нарече “тате”.

Източник: http://www.mama24.bg