Кои са първите 5 неща, които жените правят след раздяла

Кои са първите 5 неща, които жените правят след раздяла | Диана

Разделите са нещо, което всеки е преживял. Това са наистина неприятни моменти, но се случват и трябва да ги преживеем. Гадно е да те зарежат, но не е по-лесно ти да кажеш, че късате, дори понякога е много по-трудно. И двата пола преживяват раздялата зле, но сега ще се фокусираме върху дамите. Кои са първите пет неща, които всяка жена прави, след като се раздели с гаджето?

Променя визията си.

Момчета, не се учудвайте, но дамите наистина тичат към фризьорския салон скоро след раздялата. Най-често косата е тази, която търпи промени. Експериментира се с цвят, дължина и форма. Друг вариант е и пиърсинга или татус. Разбира се, че на нея ѝ е мъчно и се чувства ужасно от случилото се. Но след ден-два на денонощен рев, тя решава, че е време да зареже пижамата и да се приведе във вид. Тогава вече отива в салона за красота и изцяло променя визията си.

Секс за една вечер.

Не си мисли, че момичетата се навиват да го правят без никаква причина. В повечето случаи, тя се страхува да го направи, защото ѝ се струва опасно и мисли твърде много. Но сега е провокирана, иска забавления, иска да направи нещо лудо, нещо, което до скоро е било забранено. Затова изобщо няма да му мисли и ще излезе на бар, само за да си намери секс за една нощ.

Тя ще си помисли дали да не се съберете.

Определено това ще ѝ мине през ума. Ако си достатъчно настоятелен, може и да се съгласи. Но това не гарантира, че пак ще останете заедно. Може се пречупи и да се върне при теб, защото ѝ липсваш, но ако нищо не се промени в отношенията ви, тя ще те зареже отново.

Преяждане и диети.

След докато едно момиче преживява раздяла, тя започва да се тъпче с храна. Ако до момента се е ограничавала с нещо, сега е времето, в което тя не може да спре да яде. Позволява си всичко и по много. След като минат критичните първи дни, тя минава на диета. Започва да се храни много стриктно, защото е качила няколко килца, докато сте били заедно и смята за нужно да ги отстрани.

Тя започва да те шпионира в социалната мрежа.

Това е задължително и се случва всеки път. Тя иска да знае какво се случва с теб, но не иска да ти звъни, нито да пита приятелите ти за теб. Затова гледа всеки ден профила ти в социалната мрежа.

Източник: www.teenproblem.net