Защо жените оставят мъжете, които обичат?

Любовта не знае за предразсъдъци, нетолерантност, тя не се води от никакъв дневен ред и не знае за никакви присъди.

Любовта е любов, няма някаква конкретна дефиниция, тя трябва да се почувства, за да разберете нейното истинско значение. Но за да успее една връзка е необходимо и малко повече от любов. Необходими са посветяване, влагане, внимание …

Ако нещо от това липсва, дори и връзката, в която има най-много любов, след известно време вече е обречена.

Това са нещата, заради които жените прекъсват връзките, въпреки че любовта наистина съществува:

1. Чувстват се самотни

На жената трябва да й се покаже колко много означава за вас. Ако не сте там, за да я подкрепяте, тогава наистина няма причина тази връзка да продължи. Въпреки цялата сила, която имат, жените чувстват нужда от мъж, който ще бъде там за тях, защото в момента, когато наистина се влюбят, те виждат мъжа сякаш целия свят се концентрира в него.

От друга страна, мъжете с течение на времето забравят нещата, с които в началото на връзката са показвали на жените колко са важни, а при дамите това създава чувство на празнота.

2. Не се отдава признание за това, което правят

Няма нещо по-лошо от това да не слушаш внимателно, когато тя говори. Жените са същества, водени от думите и когато незаинтересовано им отговаряте с „да“ и „не“, те са наясно, че не сте чули нито дума от това, което те се опитват да ви обяснят.

Те трябва да почувстват, че са разбрани, приети, уважавани и поддържани. Въпреки огромната любов, която чувства жената, тя ще се ръководи от ума, а не от сърцето, ако забележи, че някой я приема за даденост.

3. Не се чувстват секси

Мъжете са сексуални същества. Когато искат секс, те са готови на минутата. Жените, от друга страна, се нуждаят от интимност, любовна игра и усещането да бъдат напълно желани от мъжа.

Дамите обичат нежни целувки, искат спонтанност, копнеят за романтика. Идва момент в живота на жената, когато тя осъзнава, че ако мъж не желае или не я кара да се чувства специална (в и извън леглото), то тогава е време да си тръгне.

4. Има някаква значителна околна промяна

Кризата на средната възраст се отразява на всеки различно. Повечето жени не се нуждаят от нова скъпа кола или дрехи, но се нуждаят от някой, който ще им покаже, че все още са секси и красиви.

Менопаузата е още една промяна, която много засяга жените. Промените в живота, като заминаването на децата или грижата, която е необходимо да полагат за родителите си, както и финансовите проблеми са неща, които могат значително да подкопаят самочувствието на жената, а мъжът е този, който в никакъв случай не трябва да позволи това.

Ако подкрепата на мъжа изостане, тя изобщо няма да се колебае дали да го напусне.

5. Жените не искат някой, който е предвидим

След първите няколко години от връзката / брака мъжете често си мислят, че всичко вече е на мястото си и обричат живота си на рутината. Докато минават годините се отказват от много неща и често това води до криза на средната възраст.

Но при жените това не е така. Те искат да се чувстват обичани и важни също както и първия ден.

6. Техният мъж не присъства физически

Жените понасят много, но когато мъжът прекарва повечето си време извън дома и все по-рядко намира време за тях, тук завършва тяхната толерантност. В днешното общество жените не искат мъж, който ще се грижи за тях, а партньор, който ще работи рамо до рамо с тях и ще цени тяхното присъствие.

Когато мъжът не се интересува колко време прекарва с жена си, тя ще сложи край на връзката, тъй като знае, че вече не съществува никаква душевна и интелектуална връзка.