Коя принцеса на Дисни сте според зодията?

Със сигурност имате своя любима принцеса на Дисни и откривате себе си в нея. Но дали сте се замисляли, че е възможно общите ви качества да се дължат на зодиакалния ви знак? Разберете коя принцеса на Дисни сте според него.

Овен, Ясмин

Овенът е огнен знак и също като Жасмин, представителите на тази зодия горят от кураж, страст и непокорна енергия. Увереността и отдадеността ви обаче са нож с две остриета – позволяват ви да постигате целите си, но понякога и попречват на връзките ви (дори и Ясмин и Аладин имаха своите проблеми във филмчето!). Овните винаги търсят отговори както на личните, така и на общочовешките въпроси и затова не се страхуват да поемат рискове (като например да се возят на летящо килимче с непознат, който има тигър за домашен любимец).

Вие сте любвеобилни, закачливи, смели и борбени и без значение пред какво предизвикателство се изправяте, сте в състояние да го покорите, а ако не успеете – да се съвземете бързо. Овенът е един от най-динамичните и сложни знаци, така че бъдете сигурни, че животът ви никога няма да бъде скучен, подобно на този на Ясмин.

Телец, Рапунцел

За никого не е тайна, че Телците обожават красотата и физическите удоволствия. Също като Рапунцел са много общителни (след като напусна кулата си, разбира се), макар и понякога да запазват мислите си само за себе си и най-близките си приятели. Ако вие сте зодия Телец, значи сте силна личност (не бихме ви се препречвали на пътя, докато държиш тиган като Рапунцел) и на вас може да се разчита, макар и понякога да сте доста големи инати.

Телците пазят ревностно хората, които обичат и понякога се борят с промените (всеки би се борил, ако се окаже затворен във висока кула през почти целия си живот). Имате добро чувство за хумор и като представители на един от чувствителните знаци, сте романтични по душа.

Близнаци, Тиана

Нежни, любопитни, любящи и жадни за знания, Близнаците са един от най-енергичните представители на зодиака. Подобно на Тиана, вие сте внимателни, трудолюбиви и лесно се впечатлявате от новите неща (като говорещи жаби например).

Разговорливи сте – оценявате комуникацията и търсите приятели и партньори, които могат да общуват с вас без проблем. Имате неуморна енергия, никога не можете да бъдете укротени и винаги търсите следващото си приключение.

Рак, Пепеляшка

Раците имат богато въображение и са изключително емоционални и чувствителни. Също като Пепеляшка те са нежни и и обаятелин (принцът не можа да си я избие от главата, нали?). Вие сте енигматични, мистериозни и ексцентрични – за вас е присъщо да изчезнете внезапно в полунощ, например.
Раците се променят непрекъснато и са неуловими и ако успеят да омаят някого, той няма скоро да ги забрави.

Лъв, Мулан

Този огнен знак, управляван от слънцето и представляван от Краля на животните, може да бъде описан с една-единствена дума: величествен. Също като Мулан, вие сте упорити, страстни и най-важното – изключително лоялни. Родени сте за лидери (спомняте ли си как Мулан поведе армия, за да спаси цяла империя?) и сте винаги уверени в себе си.

Лъвовете са искрени и притежават приключенски дух, но също като Мулан ще се откъснат от хората, които обичат, ако това е необходимо за осъществяване на целите им. Най-силната им черта е, че винаги постигат това, което са си наумили в любовта и в живота като цяло.

Дева, Бел

Девите са грижовни, практични и отдадени на работата си. Също като Бел, те са себеотдадени, лоялни и мили… и обожават да четат! Девата е земен знак и именно за това общувате лесно с останалите и не летите в небесата. Имате вродено чувство за хуманност и обичате да правите това, което е правилно (като да спасите болния си баща от лапите на Звяра).

Винаги успявате да запазите вярата си в хората, дори и когато ви нараняват, затова и винаги им давате втори шанс (това проработи в „Красавицата и звяра“, ако питате нас). Имате неповторима и невинна красота, която успява да омае другите, най-често благодарение на факта, че сте отдаден приятел и изпитвате съчувствие към другите.

Везни, Снежанка

Везните обичат хармонията, постоянството и мира. Също като Снежанка, вие сте честни, избягвате конфронтациите, обичате да помагате и сте истински романтици – вярвате, че ще и вашата приказка ще завърши с „И заживели щастливо до края на дните си“.

Вие сте внимателни и мили и до голяма степен – идеалисти. Обичате да се разхождате сред природата и търсите спокойствието, както във връзките си, така и във всеки един аспект на живота си.

Скорпион, Мерида

Често смятани за най-силния знак, Скорпионите са смели, гъвкави, страстни и съобразителни. По-мъдри сте от връстниците си, а драматичната ви натура, която е едновременно дар и проклятие, ви гарантира вълнуващ начин на живот. Също като Мерида вие сте открити, честни и уверени – тя никак не се уплаши да преследва желанията си с цената на всичко.

Скорпионите са добри приятели и въпреки че понякога са ревниви, като цяло имат кротко и спокойно поведение. Противоречивата ви природа и емоционалността ви правят динамична, енергична и силна личност.

Стрелец, Ариел

Стрелците са изпълнени с ентусиазъм, игривост и оптимизъм. Обичате промяната и тръпката от свободата – също като Ариел, която напусна океана и замени опашката си за крака. Вие сте екстроверти, които са отворени и страстни, а понякога и нетърпеливи и непокорни.

Подобно на Ариел, Скорпионите си представят нещото, което истински желаят и не се спират пред нищо, докато не го получат – независимо дали става дума за красив принц, който са спасили от океана, или цел, която са си поставили в живота. Обичате да разнообразявате живота си и да откривате нови хоризонти и не планирате скоро да забавите темпото.

Козирог, Елза

Козирозите са отговорни, търпеливи и много дисциплинирани. Винаги успявате да се самоконтролирате и да взимате най-практичните решения. По принцип Козирогът е най-сериозния зодиакален знак, а всички представители на зодията са независими, отговорни и работливи.

За вас няма нищо по-важно от семейството и приятелите, също като при Елза. Заради огромните си познания понякога изглеждате като всезнайковци, но това не е пречка за любопитната ви природа и целенасоченост. Вие сте лоялни и чувствителни и ако някой успее да счупи твърдата ви обвивка, ще открие истински приятел за цял живот.

Водолей, Анна

Родените под знака на Воделей са отличителни, прогресивни и винаги налагат модите. Вие сте удивително самостоятелни и обичате да се борите за важни каузи. Също като Анна сте темпераментни, чувствителни и енергични, но и малко срамежливи.

За вас светът е изпълнен с възможности и искате да бъдете постоянно изправяни пред предизвикателства, тъй като в противен случай се отегчавате. Не обичате чувството, че някой ви ограничава и не ви позволява да се развивате (като например да ви затвори в замък заедно със сестра ви) и изпитвате жажда за свобода и желание да опознавате света. Водолеите обожават стимулиращите разговори с нови хора (или снежни човеци на име Олаф) и се обграждат с приятели с различни интереси и нестандартно мислене.

Риби, Покахонтас

Всички представители на зодия Риби изпитват желание за дълбока връзка с хората и света около тях, а тяхната интуитивна и мъдра природа им помага да постигнат тази цел. Вие лесно се сближавате с другите и лесно ги допускате в живота си (за вас не е проблем да се сприятелите с непознат мъж от чуждо място, гладна миеща мечка или пърхащо колибри).

Рибите са себеотдайни и винаги се опитват да помогнат на останалите, без да очакват каквото и да било в замяна. Вие сте артистични, състрадателни, грижовни и романтични и раздавате любовта си безусловно.