Луиз Хей – Благодарна съм за живота си сега и завинаги

Дълбоко в центъра на същността ми има безкраен източник на благодарност. Сега позволявам на тази благодарност да изпълни сърцето ми, тялото ми, ума ми, съзнанието ми, цялото ми същество. Тази благодарност се излъчва от мен във всички посоки, докосва всичко в моя свят и се връща при мен с още неща, за които да съм благодарна.

Колкото по-благодарна се чувствам, толкова по-ясно съзнавам, че запасът е неизчерпаем. Благодарността ми помага да се чувствам добре, тя е проявление на вътрешната ми радост. Тя е топло усещане в живота ми.

Благодарна съм за себе си и за моето тяло. Благодарна съм за способността си да виждам и чувам, да усещам, вкусвам и докосвам. Благодарна съм за моя дом и се грижа с обич за него. Благодарна съм за семейството и приятелите си и се радвам на тяхната компания. Благодарна съм за моята работа и винаги й давам най-доброто от себе си. Благодарна съм за талантите и способностите си и постоянно ги изразявам по удовлетворяващи начини. Благодарна съм за доходите си и зная, че ще преуспявам, накъдето и да се насоча. Благодарна съм за всички минали преживявания, защото знам, че са били част от израстването на душата ми. Благодарна съм за цялата природа и уважавам всичко живо. Благодарна съм за днешния ден и за всички утрешни дни.

Благодарствена молитва
Луиз Хей

Ако статията е била интересна - моля, споделете я.


Благодарим Ви!!!
х
This window will automatically close in 20 seconds