Мъжът Рак – господар на емоцията

Целувал ли ви е Мъж – Рак ?

Ако отговорът е ,, ДА ,,  най – вероятно това е била най – пламенната целувка в живота ви ! Продължителна и игрива , сдържана и невъздържана , импулсивна и разнообразна , емоционално наситена и възпламеняваща.

За над 88.9% от анкетираните жени  страстната целувката е водещ фактор и съвсем сериозно определиха Мъжът -РАК , като познавач в тази област.

Ракът целува така , все едно е прочел мислите ти и е усетил желанията ти ,затова на един дъх подкосява краката ти.

ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТИ :

Ведър ,общителен и закачлив в следващия момент сериозен ,замислен наблюдател. Настроенията му се менят бързо в зависимост от емоцията ,която преминава в него. Ракът е емоционално надарен , неговите сетива са много изострени и усеща дори най – малката промяна в обстановката , тона на разговор , мимики , жестове и каквото друго се сетите.

Неща ,които на вас едва ли биха  ви направили впечатление за него са цяло събитие и не понеже е дребнав ами заради набитото му око. Една от най – странните черти за този мъж е ,че забелязва дори най-дребните детайли ,както никой друг.

Не споделя много да не кажем хич относно това ,което  е забелязал ,което чувства или това ,което го обижда и ядосва,

Това е лошата част от Мъжът – Рак ,често пъти няма и да разберете с ,какво точно сте го обидили или засегнали по някакъв начин ,че изведнъж той е спрял да ви говори ,само ви наблюдава и се държи студено с вас.

Другият вариант е да демонстрира непукизъм и непринудено хладно поведение а защо не и някой друг хаплив или неудобен въпрос.

Притежава особено пиперливо чувство за хумор, което на фона на чувствителността му се откроява силно и дори контрастира.

Това е така ,защото ,както всеки нормален човек не иска да го правят на глупак или в неговия случай да бъде поставян след някой друг по важност. Рядко ще ви сподели с ,какво го влудявате ,но винаги ще си каже мнението и ще го отстоява  независимо дали e прав или не , това е неговата гледна точка.

Пази ревниво гордостта и достойнството си , понякога по малко грешен начин . Не излага на показ своите емоции и чувства.

Понякога е упорито инатлив досущ ,като дете  особено след , като си е създал определена представа за случващото се и за вас ,абсолютно не поема никакви обяснение. Все пак вие ще забравите напълно за тази му черта и без това рядко я проявява в неговата ведра компания и добро настроение.

-,,Във всеки майтап има доза истина ,, – и едно леко намигване  след внезапната студенина изгрява слънце и отново всичко си е по старому – шеги ,закачки и липса на скука в неговото обкръжение.

Ключовата дума тук е търпение.

Не е работохолик , и не робува на правила, Мъжът – РАК  се стреми работата да му носи удоволствие и по – често се занимава с дейности ,които горещо го вълнуват.

Поддържа стари приятелства , обожава и държи на  домашния уют и семейство. Пътуванията също са му в кръвта ,като закачлив характер харесва приключенията.

МЪЖЪТ РАК ВЪВ ВРЪЗКА :

Във връзките си Мъжът – Рак доколкото може на пръв поглед е моногамен. Ще бъде изцяло ваш стига да е преценил ,че вие сте избраната. Бързо ще сподели ежедневието си с вас , приятелите си , вечерите си дори някои от тези мъже ще ви запознаят за отрицателно време със семейството си.

Преди да се обвърже сериозно в брак ракът се е уверил добре ,че вие сте – ЕДИНСТВЕНАТА.

Тъй ,като за него семейството е свещено , той предпочита да има за партньорка дама ,която ще го разбира ,подкрепя и ще сподели всичко с него – пътувания , събития ,кариера ,работа , разбирания , принципи ,желания и  интереси. Ако не всичко поне повечето от този списък за да може да има здрава спойка по между ви. Не е от типа мъже ,които бягат от отговорност.

По принцип всеки човек желае това , но в последствие се примирява със съвсем друго , стане ли дума за Мъжът – Рак обаче до примиряване с ,каквото и да било трудно се стига.

Обикновено е учтив и галантен, донякъде изискан и до известна степен напомня на старомоден джентълмен (не и с облеклото си обаче).

Обича да приема гости често по един или друг повод да е на маса със своите приятели и половинката си за ракът е една идеално прекарана вечер. Въпреки ,че е лесно обидчив ,той умее да се самоиронизира доста добре и след ,като си прави шеги търпи на такива.

Предпочита красивите жени, но изискванията му не се ограничават само с това. Една жена трябва да може да го очарова и след като си е отворила устата.

Освен природната му дарба да целува така ,че да губите земята под краката си ,се подгответе за доста безсънни нощи ,през ,които можете да осъществите всякакви фантазии.

Дългата пред игра в спалнята ( или кухнята , всекидневната , банята …)  е негов специалитет. Ракът е закачлив новатор и дългата игра на нерви предвид неговата емоционална натура го възпламенява постоянно. Дори ,когато е импулсивен ,всичко е точно премерено не от разума а от чувството в този момент.

Все едно по тялото му тече ток ,така ви заразява с неговата емоция и изостря сетивата ви ,че дори да знаете ,че е вредно няма да се отдръпнете.