Най-умната жена в зодиака е Девата

Ще ви го кажем само с две думи: “невинна мръсница”!

Това не е някакъв псевдоним от чата, а абсолютно проверена истина ! Жената Дева има невероятен усет за всичко. Освен че няма да я видите с нищо в повече или твърде безлично по нея, тя нито ще е вдървена нито ще преиграва в реалните житейски ситуации. По природа притежава точните количество свенливост и скромност и не е отнесена, както често твърдят за нея. Скромността не е срамно качество. Нали сте чували израза “Скромността краси човека”!

Свенливостта ѝ пък не се дължи на липса на опит, а точно обратното. Ние хората, като се сблъскаме с някой по тих и скромен редом до някой гръмогласно обсебващ разговорите, често  си казваме: “Я колко е отракан този, а другия до него седи и го слуша, като дърво”. Подобни събития наистина се случват в живота и то не малко но само в УЧИЛИЩЕ. Като пораснат хората това вече е абсолютно без значение.

Човек, който е опознал жената Дева никога няма да сбърка нейното мълчание с незнание, нейното възпитание с неопитност и липса на самочувствие. Няма и да обърка търпимостта ѝ с глупост, нито ще сметне границите, които тя поставя около себе си  (а те са доста) като признак, че е задръстена.

Една жена дойде за да направим заедно една анкета относно личността ѝ, но без да знае, че всъщност става въпрос за проучване на зодиакалните психологически типове и докато всички други досега анкетирани просто отговаряха на въпросите, тя ми каза: “Аз съм зодия Дева и никога не се отказвам от себе си ! Сега съм си поставила за цел да се забавлявам позволявам ви да напишете ако искате дори цяла книга за мен. И тя изрече тези думи с една лека и непринудена усмивка…

Досега само бяхме споменавали и то в коментари под статиите си, че всичко написано от нас е на базата на сравнения, анкети и статистики и може би това не ви говори нищо. Сега ще обясним какво и как правим.

Първи са анкетите с хора от зодиакалния знак за който ще публикуваме материал. След това изследваме хората, които са така наречените странични наблюдатели. Тоест това са хора, които имат познати, роднини и приятели от зодията, която изследваме. Същото правим със двойки от една и съща или различни зодии, като никъде не споменаваме нищо за зодии или хороскопи. Това е само ЕДНА частица от целия път, който изминават тези статии преди да бъдат написани…  Другото ще си остане наша тайна.

Дотук с обобщенията! Решихме да вмъкнем точно тази част от целия ни разговор с жената  Дева, защото случайно или не тя сякаш знаеше, че всъщност в анкетата става въпрос за зодии и не импулсът я беше довел, а целта която тя самата си е поставила. Тя не седеше просто чакайки въпросите, а ни отговаряше и често пъти обръщаше въпроса към сътрудника. Тя поддържаше почти постоянен визуален контакт и не блуждаеше както много други из пространството наоколо. Затопляше разговора с много премерени приятелски шеги, показвайки ни точно ясния образ на жената Дева!

Може би това за вас не от особено голямо значение. Повярвайте ми, обаче магнетичните хора със склонност да владеят атмосферата както около вас, така и в самите вас са доста малко на света.

ЛИЧНОСТ :  Жената Дева винаги се стреми да положи стабилни основи на своя живот. Външността ѝ е изразена чрез нейния характер. Тя поддържа себе си, както отвън така и отвътре без да стига до груби крайности. Тя притежава искреност, която вече е рядко срещана в хората. И освен всичко това – тя е много търпелива!

Жената от зодия Дева бърза бавно. По-точно казано – тя не се води от импулсите си, а проверява всичко и се подсигурява. Тя обича да контролира хаоса и да внася ред в него. Не се оставя на произвола на съдбата, каквото и да стане. Винаги запазва здравия си разум. Нейната сила е ума ѝ, а всичко научено от нея бързо се прилага на практика.

Независимо, че дамите от зодия Дева  минават за тихи и кротки в някои случаи те могат да избухнат по съвсем незначителен повод. Повода за  за вас може да е дреболия, която стотици други хора биха отминали незабелязано, но умен човек, като нея я забелязва от цял километър.

Както казахме, жената Дева има доста изострена сетивност, но вие много трудно ще видите тази нейна страна. Тя я пази само за себе си Изводите и чувствата са си лично нейни и не всеки би бил допуснат до истинската ѝ същност.

Ако си на ниво – добре, ако ли пък не – стигни си го сам!

КАК ОТМЪЩАВА ЖЕНАТА ДЕВА: Тя е напълно склонна да си отмъщава и го прави с ненадмината лекота. С дреболии не можете да я засегнете, тя не е от нацупените госпожици! Ще ви окаже честа да получите това, което сами сте си заслужили специално приготвено и лично за вас.

Ако трябва да ви оформя някакви много важни документи напълно възможно е „по непредпазливост“ да допусне някаква мъничка неточност, която ще ви накара повторно да преминете всички девет кръга на ада. При това всичко ще бъде издържано в неин стил – отначало изобщо нищо няма да усетите, но крайната равносметка ще е съкрушителна.

Помислихте си, че това невинно момиче е като другите и ще ви се размине безнаказано или с някоя и друга караница? Много сте в грешка! Именно караници и скандали изобщо няма да получите от нея. Те са склонни да си  отмъщават по официално и ако може и по някакви “документални” начини.

Лошо е, нали ? :))

КАКВО Е ДА ИМАШ ВРЪЗКА С ЖЕНА ДЕВА :

Очарователна и интелигентна, жената Дева може да съблазни всеки, който се озове на нейния път. Тя е реалист и може да ви изглежда като песимист само защото не се бори с някакви “въображаеми демони”.

Жената Дева има съблазнителен поглед и е над нещата. Разговорите с нея могат да бъдат от всякакво естество. Тя не е скована библиотекарка а широко информирана и разумно преценяваща всичко и всички жена.

Много хора след като чуят за жена Дева си представят целомъдрена девица, но всъщност са много далеч от истината. Това, че не се продава на безценица не значи, че е чиста като току що навалял сняг.

Тя е невинна и крехка на вид, но отвътре е твърда като стомана. Много често има мръсни помисли, но това изобщо не ѝ пречи да бъде консервативна в други отношения.

Тя знае като каква я възприемат и владее перфектно момента на изненадата. Не се разкрива пред всеки. Обикновено не търси секс за една нощ и знае, че перфектни хора няма, но все пак държи да получи по–доброто дори от най-доброто.

Тя е умна жена, която иска умен мъж и не се задоволява с по–малко от това. Взискателна е и има на какво отгоре. И това не са безпочвени похвали!

Стига да реши, че любовта ѝ е истинска и заслужава всичките жертви, тя няма да се поколебае. Стига да става въпрос наистина за ЛЮБОВ, защото онези другите “любовчета”  не я интересуват изобщо.

Изразът на тялото ѝ се забелязва моментално. Не са ѝ нужни думи, а на вас няма да ви трябва упътване за да я разберете. Може да ви управлява само с поглед и да ви накара лесно да разберете дали сте на правилния път.

Тя владее фантазията си без мръсни и подли номера. Жената Дева сякаш има магнитно поле и влезеш ли в него – няма излизане . Не, не четете книга от поредицата АРЛЕКИН (любовни романи ) а истината, преработена, пресята и достъпна за разбиране.

Независимо къде ще я срещнете и по кое време на деня, тя винаги изглежда като рекламно лице на дрехи или аксесоари. Повечето жени Дева харесват класическото и семплото, не залитат към кича и екстравагантното. Вие бихте нарекли стила ѝ скука, а ние – женственост и класа.

Жената Дева е като хамелеон. На вид е лесна плячка, но в действителност вие се оказвате в капана ѝ!