Най-умната жена в зодиака е Девата

Само две думи – невинна мръсница!

Това не ,, nick name ,, от чат-а а абсолютно проверената от нас истина ! Жената – Дева има огромен усет за всичко. Освен ,че няма да я видите с нищо повече или по малко по нея , тя нито ще е вдървена нито ще преиграва. По природа притежава точното количество свенливост и скромност , а не ,както повечето автори превръщат жената – дева във вдървена кралица . Скромността не е срамно качество нали сте чували  ,, Скромността краси човека ,, !

Свенливостта пък не е липса на опит а точно обратното. Ние хората ,като цяло , като се сблъскаме с някой по тих на ред  до някой ,които обсебва аудиторията със своята особа си казваме –

,, Я колко е отракан този , а другия седи и го слуша  ,като дърво ,,. Подобни събития има наистина в живота и то не малко но в УЧИЛИЩЕ.

Човек ,който е опознал жената – дева ,никога няма да сбърка нейното мълчание  с не знание , нейното възпитание с неопитност и липса на самочувствие , търпимостта и с глупост нито ще определи нейните  граници  ( а те са доста ) като задръстени.

Тази жена дойде след първата покана за анкета на личността   без да знае ,че става въпрос за проучване относно зодиакален психологически тип и докато всички други досега отговаряха , тя просто каза : ,, Аз съм зодия Дева и не се отказвам от себе си ! Сега съм си поставила за цел да се забавлявам позволявам ви да напишете книга за мен .                              ( С лека усмивка )

Досега само сме споменавали в коментарите под статиите ,че всичко писано е на базата на сравнения , анкети и статистики и може би изречението , не ви говори нищо. Сега ще обясним.

(  КРАТКО ОБОБЩЕНИЕ )

Накратко ще издадем една част … Първи са анкетите с хора от зодиакалния знак за ,който ще публикуваме ,след това хората ,които са странични наблюдатели и имат такива познати роднини и приятели. Същото правим със двойки от една или различни зодии , като никъде не се споменава нищо за зодии , хороскопи … Това е само ЕДНА част от целия път ,който изминават тези статии  , другото си остава тайна.

Дотук с обобщението! Решихме да вмъкнем точно тази част от целия ни разговор с жената – дева ( Х ) , защото случайно или не тя сякаш знаеше ,че става въпрос за зодии и не импулсът я беше довел а целта , която си е поставила . Не седеше просто чакайки въпросите , украсявайки истината а отговаряше и обръщаше въпроса към сътрудника ,поддържаше почти постоянен визуален контакт не блуждаеше из пространството , затопляше разговора с приятелски шеги точно премерени ,давайки ни точно ясния образ на жената – ДЕВА !

Може би това за вас не от особено значение , повярвайте обаче магнетичните хора със склонност да владеят атмосферата около вас и във вас са доста малко на земята.

ЛИЧНОСТ :  Жената – дева полага стабилни основи на своя живот. Външността и е изразена чрез характера и . Поддържа себе си ,както отвън така и отвътре без груби крайности. Искреност рядко срещана вече у хората , ще я осетите. Търпелива е  !

Бърза бавно по – точно , не се води от импулсите си , всичко се проверява и подсигурява. Тя обича да внася ред в хаоса. Не се оставя на произвола на съдбата ,каквото и да става здрав разум винаги има. Нейната сила е ума а всичко научено бързо се прилага.

Независимо, че дамата – дева  минава за тиха и кротка, в някои случаи може да избухне по съвсем незначителен повод може би  за вас дреболия, която стотици други хора биха отминали незабелязано а умен човек ,като нея забелязва от километър.

Както казахме има доста изострена сетивност ,но вие няма да видите тази страна. Тя си я пази само за нея . Изводите и чувствата са си лично нейни и не всеки би бил допуснат до нейната същност.

Ако си на ниво – добре , ако не стигни го сам !

КАК ОТМЪЩАВА ЖЕНА – ДЕВА :  Жената – Дева е напълно склонна да отмъщава с лекота. С дреболии не можете да я засегнете , не е от нацупените госпожици ! Ще имате честа да получите това ,което сте си заслужили сами специално приготвено лично за вас.

Ако трябва да ви оформя някакви дългоочаквани документи и                         „по непредпазливост“  допусне  някаква малка неточност, която ще ви накара повторно да преминете всички кръгове на ада. При това ще бъде напълно в неин стил – отначало нищо няма да разберете, но равносметката е съкрушителна.

Помислихте ,че това невинно момиче е , като другите и ще ви се размине безнаказано или с някой друга караница. Много сте в грешка именно караници и скандали няма да получите от нея , склонни са да си  отмъщават по официални и документални начини.

Лошо нали ? :))

КАКВО Е ДА ИМАШ ВРЪЗКА С ЖЕНАТА – ДЕВА :

Очарователна и интелигентнажената Дева може да съблазни всеки, който прекоси нейния път. Тя е реалист ,може да ви изглежда ,като песимист само защото не се бори с „въображаеми дракони„.

Има съблазнителен поглед над нещата а разговорите с нея могат да бъдат от всякакво естество  Тя не е скована библиотекарка а широко информирана и разумно преценяваща жена.

Много хора след като чуят за жена – дева си представят целомъдрена девица а са много далеч от истината. Това ,че не се продава на безценица не значи ,че е чиста като снежна преспа сняг.

Невинна и крехка на вид отвътре е твърда като стомана. Често пъти има мръсни помисли и това не и пречи да бъде консервативна в други отношения.

Тя знае ,като каква я възприемат и владее момента на изненадата , не пред всеки се разкрива. Не търси секс за една нощ и знае ,че перфектни хора няма ,затова иска само по – доброто от по – доброто.

Умната жена иска умен мъж и не се задоволява с по – малко от това ,взискателна е и има на какво от горе. Тук няма безпочвени хвалебствия по неин адрес.

Стига да реши, че любовта й е истинска и заслужава всичките жертви няма да се поколебае. Стига да става въпрос наистина за ЛЮБОВ обаче ,защото онези другите „любовчета„  не я интересуват.

Изразът на тялото и се забелязва веднага. Не са и нужни думи а на вас упътване за да я разберете . Може да ви управлява с поглед , лесно ще разберете дали сте на правилния път.

Тя владее фантазията без мръсни и подли номера. Сякаш около нея има магнитно поле и влезеш ли в него , няма излизане . Не , не четете книга от поредицата АРЛЕКИН (любовни романси ) а истината преработена и пресята.

Независимо къде ще я срещнете и по кое време на деня тя изглежда като рекламно лице на дрехи и аксесоари. По – голям процент от жената – Дева харесват класическото и семплото , не харесват  кича и екстравагантното. Вие бихте го нарекли скука , ние женственост и класа.

Жената – дева е като хамелеон , на вид лесна плячка а в действителност вие се оказвате плячката !

Източник: https://hotzodiac.wordpress.com/

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: