Най-верните партньори сред зодиите

Какво е да си лоялен? За някои хора това означава партньорът им да не им изневерява, за други – да ги защитава и да е на тяхна страна, независимо от обстоятелствата. Каквато и трактовка да изберете, има зодии, на които може да се разчита повече, отколкото на други. Вижте кои са те:

1. Скорпион

Скорпионите не винаги са най-добрите за връзка заради пословичната си ревност, но ако става въпрос кой ще бъде лоялен към вас до деня на смъртта ви, това без съмнение е Скорпионът. Независимо дали ви обичат, или мразят, те ще се придържат към тази позиция завинаги. Скорпионът ще ви защитава и ще ви бъде верен независимо от всичко и очаква същото отношение и от вас.

2. Рак

Раците са хора от типа „всичко или нищо“ и това важи с особена сила за любовта. След като веднъж са открили човека, с когото искат да бъдат, те ще прекарат с него целия си живот. За разлика от Скорпионите, те не влизат в схватка с този, когото обичат. Може да клюкарстват или да говорят зад гърба ви, за да избегнат конфликт, но това не означава, че ви обичат по-малко или са по-малко лоялни.

3. Лъв

Лъвовете защитават партньорите и приятелите си така, както защитават самите себе си – яростно. Любимите хора са продължение на тях самите и когато им се случи нещо лошо, Лъвовете са изключително разстроени. Те ще са на ваша страна независимо от всичко и ще се противопоставят жестоко на всеки, който дръзне да ви нарани.

4. Телец

Телците са упорити, особено когато става дума за хората, които обичат. Те са известни като едни от най-лоялните партньори в зодиака, що се отнася до любов и приятелство. Макар да са раздразнителни и да кипват лесно, ако ви обичат, то ще е за цял живот.

5. Везни

Като повелители на любовта и романтиката, Везните са склонни да се посветят на партньора си напълно. Това, което им пречи е комбинацията между нерешителност, суета и любов към самата любов. При неподходящи обстоятелства тази смес може да се окаже смъртоносна за връзката им. Но понеже Везните са балансирани, те са и също толкова способни на любов и пълно посвещаване. Всичко зависи от това дали са намерили правилния човек.

6. Близнаци

Близнаците всъщност са много лоялни партньори – нещо, което двойнственият им знак на пръв поглед не предполага. Нещото, което малко хора знаят, е че Близнаците са страхотни във взаимоотношенията. Те са толкова влюбени в този, който ги вдъхновява, че ще бъдат до него в добро и зло.

7. Овен

Овенът е точно по средата между „лоялен“ и „нелоялен“. Разбира се, той се посвещава на хората, които обича и е прекалено принципен, за да играе двулично. Но ако намери нещо друго, което е по-интригуващо, той ще последва сърцето си. Това за него е най-естественото нещо на света.

8. Дева

Девите са прекалено параноични, за да бъдат напълно лоялни, но също така са и прекалено параноични, за да оставят някого с погрешни или неясни впечатления. Докато ви обичат, те ще бъдат плътно зад вас, но щом интересът им изчезне, ще продължат напред. Не се съмнявайте, че Девата ще ви замени бързо.

9. Козирог

Козирозите са по-малко лоялни от други зодии, но не са напълно ненадеждни. Те обичат да поемат водещата роля във връзката и понякога се привързват към хора, които не им отвръщат със същото. Ако не бъдат внимателни, ще останат с усещането, че винаги те влагат повече във връзката и накрая ще си го изкарат на следващите партньори, които не заслужават такова отношение.

10. Риби

Рибите са страхотни любовници, но често са толкова отнесени в магическите си въображаеми светове, че щом открият по-зелено пасище, което да ги вдъхновява повече, те се чувстват морално задължени да го последват. Те обичат да са влюбени, но не обичат да са ангажирани. Искат животът да бъде еволюция на интересите им и щом усетят, че са надраснали връзката, ще си тръгнат, независимо дали ви харесва, или не.

11. Водолей

Водолеите са изключително амбициозни, когато става дума да правят велики промени в света и точно това е слабото им място. Те са толкова филантропски настроени, че биха жертвали собствената си връзка в името на по-висше благо. Не че ще бъдат изкушени от други хора, по-скоро ще бъдат изкушени да остават на работа до 23:30 през уикендите.

12. Стрелец

Стрелците са страхотни хора – наистина. Но когато става дума за лоялност, те са прекалено импулсивни и свободолюбиви, за да се обвържат на 100%. Не че всеки един Стрелец е кръшкач, но ако има някой, на когото му е трудно да се обвърже (и да остане обвързан), това определено е той. Стрелците просто са толкова жадни за нови преживявания и редовно са изкушавани от неизвестното. За съжаление, това често рефлектира върху връзките им.

източник: iwoman.bg