Неизпратено писмо до любимия

Неизпратено писмо до любимия | Диана

Последвай желанията си! Те са онази смесица между страст и първичност! Изживей ги, защото живота се живее, не се чака, а времето минава! Не съжалявай, че не си опитал! Не се страхувай да се влюбиш.

Позволи ми да потъна в очите ти като в нощно, тъмно небе, изпълнено с милиони звезди. Нека те целуна като за първи и последен път, да плъзна ръце по кожата ти и да усетя трепета на сърцето ти. Остави ме без думи да дам воля на желанието вътре в мен, дълбоко притаено. Отпусни се в ръцете ми нежни. Затвори очи и ми позволи да разуча тялото ти с устни. Замълчи! Не казвай нищо! Истинската любов знае да мълчи! Остави ме да ти подаря любовта си, защото това е всичко, което имам.

Заспи в прегръдката ми като бебе и сънувай най-приказните сънища в света, защото съм до теб.

А на сутринта не ме търси – аз ще съм между слънчевите лъчи и кожата ти, ще бъда във въздуха, от който вдишваш, в сиропа върху устните ти. Ще съм далеч, но ще съм ти дала най-голямата любов, която имам. Аз никога не ще ти причиня болка, никога няма да те оставя сам. Аз ще съм винаги до теб, ще те следвам като сянка, като ехо в мислите ти и луна в съня ти. Аз ще бъда в утрините, когато слънцето докосва тъжните ти очи и във вечерите, когато приятелите изписват усмивки на устните ти. Аз ще бъда вятърът, който те прегръща и като гората, която никога не се променя ще бъде моята любов!

Но не си спомняй за мен с тъга. Най-хубавите неща никога не се завръщат, защото, върнат ли се, губят чара си и сладката омайност. Спомни си за мен с радост, спомни си, че си ме усетил, че си ме изпитал, че съм ти дала толкова любов! Най-хубавите неща са като солта – когато прекаляваш, ти вредят.

Научи от мен това, любов моя – да даваш и да получаваш любов БЕЗРЕЗЕРВНО и БЕЗКОРИСТНО. Без да очакваш нищо в замяна, да изживяваш всичко с такава страст, сякаш ти е за първи път. Изпълни сърцето си с любов и я подарявай! Подарявай я на всички, прегърни дори човека, който най-много те е наранил и му дай частица от своята любов!

Любовта не причинява болка, боли, когато я няма, когато си отива! Отвори сърцето си, отвори душата си – не дръж всичката тази любов заключена в теб, дай ú свобода, избави я от затвора, в който сам си я оковал!

Обичай! Обичай, любов моя!

Обичам те БЕЗУСЛОВНО!

източник: arketa8.wordpress.com