Новият вид просветлена жена е смел вид

Новият вид просветлена жена е смел вид наистина. Тя е човек, който има най-дълбокото съчувствие към себе си на първо място, заради това, през което е преминала и все още преживява. Тя знае, че не е нужно да бъдеш супер жена, нито перфектната съпруга, майка, приятелка, шеф, или да имаш съвършено тяло. Тя е оставила това далеч в миналото. Всъщност й пука все по-малко да изпълнява нечия чужда идея за това, което тя трябвало да бъде. Тя се интересува най-много от това как се чувства. И това ѝ е отнело доста време, тъй като тя е била хваната в капана на един друг свят за толкова дълго време, че не е имала представа как наистина се чувства.

Така че тя вече не е ужасно заинтересувана да направи така, че на другите да им е удобно. Това беше така изтощително! Тя може да се наслади на свързването с други хора, но се доверява на чувствата си, ако това взаимодействие стане небалансирано. Тя знае, ако нещата са пресекли линията на прекалената грижовност от това как тя се чувства … и ако тя не се чувства добре, това не е добре за всички засегнати. Била е подканена да спре и да се погрижи за себе си. Тя обича своята собствена компания и се радва да прекарва много време сама. Не само по няколко минути тук и там. Тя започва да се взема на сериозно и иска връзката ѝ със себе си и с душата си да бъде най-важната връзка в нейния живот. Тя дори може да предпочете да живее сама, без половинка или партньор.

Понякога се чувства самотна, но е приела, че по-скоро ще бъде самотна, отколкото да прави компромиси със себе си във връзка, която не почита душата й. И тъй като е разпознала собствената си душа, тя е по-малко самотна. Тя също така знае, че има ново семейство, точно там – на върха на пръстите ѝ, oн лайн, което също преминава през тази трансформация, което може да ѝ даде подкрепата,от която тя се нуждае. Не е необходимо да прави това сама.

Тя знае, че да се движи в свободата си ще ядоса някои хора, особено други жени. Защото е предпазила светлината си от това да грее твърде ярко. Тя отказва да съхрани комфорта на други жени, които се чувстват неудобно, ако се срещнат с жена, признала своето съзнание. Другите жени искаха тя да остане в жертвата с тях. Но това вече не спира просветлената жена да продължи по пътя си. Тя е вкусила свободата се и знае, че няма връщане назад.

Автор: Maria Chambers