Положителните хора се привличат и в любовта

Забелязали ли сте, че положителните хора се привличат и в любовта! Някак си съдбата ни се стича по неписани природни закони и това, което сме ние го привличаме към нас и в любовта. Много е забавно да наблюдаваш влюбените двойки минаващи покрай теб – едни усмихнати до уши и положителни, други намусени и сериозни, а трети просто ей така любовно безразлични към света и действителността!

За любовта и привличането закони няма, който и каквото да твърди по въпроса. От една страна всичко е химия, привличане на противоположности и бушуващи хормони, а от друга една много здрава, дълбока и невидима връзка между две души. Много често обаче ние, като простосмъртни човеци бъркаме истинските любовни чувства с нуждата да сме с някого, с навика, със страха и подчинението и с болката и нещастието.

Легендарната и титанична любов на Ромео и Жулиета е положителна, въпреки различията на заобикалящият ги свят. Те двамата са силно положителни, затова се и привличат така силно и спонтанно. Но да оставим за малко Шекспир настрана и да погледнем дълбоко в себе си.

Какви сме ние, каква любов търсим и какво получаваме в последствие? Всеки един от нас разбира се търси различно нещо, един идеализира любовта си, друг я възхвалява, трети я ползва, като отдушник, а четвърти, като рутина. Но факт е, че положителните хора се привличат и в любовта, както положителното мислене води до положителни случки в живота ни!

За да сте положителен човек привличащ положителната любов:
Не търсете любовта на всяка цена – тя ще Ви намери!
Не прикривайте истинската си същност, зад фалшиви маски и действия. Това рано или късно ще Ви изиграе лоша шега.
Отдайте се напълно на любовта си, без да се страхувате от болката. Ако Ви е писано да сте щастливи заедно ще бъде, ако не някъде Ви чака някой, който наистина е за Вас.
Не съдете любимия, не го променяйте пряко или косвено и не го поставяйте пред факта да избира. Това не е любов, а условност.
Само истинското отдаване телом и духом е любов, без да очаквате същото отсреща в замяна обаче.
Положителните хора се привличат и в любовта, защото са вибриращи струни. Те се усещат без думи и без думи се обичат.
Най-приятните любовни мигове са неочаквани, най-малките жестове са най-скъпия подарък и усмивката на любимия най-ценното съкровище.
За да привлечете положителна любов не поставяйте граници, не проявявайте претенции и никога, ама никога не казвайте „ никога няма да обичам …..“
Положителните хора се привличат и в любовта, и в живота, и в обществото. Те са, като ярки петна чист цвят, който може да ни извади очите, но като че ли не забелязваме. Да си положителен човек е дар, а да си с положителен човек в любовта е двойна благословия!