Послание от една жена до всички дами: Почиствайте толкова, колкото е необходимо!

Послание от една жена до всички дами: Почиствайте толкова, колкото е необходимо! | Диана

“Мили дами!

Запомнете, че прахът предпазва дървото, което се намира под него. Къщата става дом само когато  можете да напишете върху мебелите – Обичам те!

Можех всеки уикенд да прекарам поне 8 часа чистейки, защото исках всичко да бъде перфектно, в случай че дойдат внезапни гости.

Накрая осъзнах, че никой няма да дойде – всички бяха някъде навън, живеейки и забавлявайки се.

Днес, когато хората ме посещават, не се налага да им обяснявам за чистотата на дома, всички се интересуват от нещата, които правя, как живея и как се забавлявам.

Ако още не разбирате това, моля послушайте моят съвет: Животът е кратък. Наслаждавайте се! Почиствайте само колкото трябва …

Не би ли било по-добре да направите картина, или напишете писмо, да изпечете бисквитки или да засадите цветя?

Научете разликата между “желая” и “трябва”!

Почиствайте колкото трябва … Но нямате твърде много време …

Вместо това, можете да преплувате в река, която искате, да се изкачите на планината, която искате, да слушате музика, да запазите приятелите, които искате и да живеете живота си както желаете.

Почиствайте колкото трябва, но знайте, че животът е там, със слънцето в очите ви, с вятъра в косата, с дъжда … Този ден няма да се повтори!

Почиствайте колкото трябва, но имайте предвид … Старостта ще дойде и тя не е милостива. А когато умрете … Вие сами ще направите още по-голям прах. “

Споделете това с всички прекрасни жени в живота си!