С какво една жена на 30 привлича мъжете

За повечето мъже жените около 30-те са по-интересни от младите момичета, с които може да изкарат една нощ, но нищо повече.

Широко възприето мислене е, че красотата е субективна и всъщност е скрита в очите на наблюдателя (Beauty is in the eyes of beholder). Въпреки че има много истина в тези думи, красотата също следва определена условност. Това е външността, която повечето мъже биха възприели като красива или мислят за красива. Най-важното нещо, което следва да отчетем е, че такива мисли не винаги са повърхностни. Съществуват неща, като красив ум и красиво сърце и те са в много по-голяма степен значими при една сериозна любовна връзка . Да, физическата красота не може да продължи вечно и осъзнаването на вътрешната красота е това, което прави връзката да се развива добре във времето.

Ако има някаква истина в поговорката, че противоположностите се привличат значи е повече от естествено мъжът да се чувства привлечен от една жена. Съществуват важни и значителни различия – физически, физиологически и психически – между мъжете и жените.

Жените са известни с притежание на определена аура на мистерии и мистика около тях и това е, което ги прави още по-привлекателни за противоположния пол. Вземете например загадъчната усмивка на безсмъртната Мона Лиза на Леонардо да Винчи, която е заинтригувала милиони хора през годините. Друга фигура в историята, известна с нейната красота, е великата царица на Древен Египет – Клеопатра. Нейната легендарна красота е завъртяла главите на много велики императори на Древен Рим. Въпреки че на истинската същност на нейната красота се гледа по-критично в днешни времена, има може би повече от зрънце истина в това, че тя наистина е била изключителна жена със забележителна красота.

Ето и няколко качества с които една жена на 30 се отличава от останалите дами:

1. Нейната сдържаност

На такава жена напълно може да доверите всякаква тайна. Тя ще я пази, за да не загуби доверието ви, което много цени. А за неприятните истории, в които е участвала самата тя, със сигурност няма да разправя наляво-на дясно. Дори и само от чувство за самосъхранение.

2.Житейски опит

Тя вече е видяла достатъчно и може да разкаже много неща.
Придобитият сексуален опит я прави превъзходна любовница, която не се притеснява да си каже какво й харесва. В същото време знае, че не всеки мъж може да бъде супермен в леглото и тя е снизходителна.

3.Нейната независимост

Зрялата жена е преминала фазата, когато виждаш във всеки мъж потенциален съпруг или любовник.
Този, който я покани някъде или прекара с нея няколко вечери, може да го направи, без да се опасява, че ще му увисне на врата.

4. Вниманието

Нейното внимание и доброта
Младите момичета се интересуват само от себе си.
Една жена на 30 години е готова да се отнесе с внимание към нуждите на мъжа. Впрочем, ако те са съвместими с нейните нужди и желания.

5. Нейната надеждност

Това качество я прави истинско съкровище преди всичко в очите на нейните началници. Тези жени се славят с по-слаба възприемчивост към болести и психологически проблеми.
В търсенето на работа се справят по-добре от младите или по-възрастните жени.
Те успешно съчетават семейните и служебните си задължения.

източник: zajenata.bg