Сладките жестове, които разкриват влюбения мъж

Един поглед, една усмивка, едно потрепване, един жест… Тялото говори, изпраща сигнали, които може и трябва да се научите да разпознавате, особено що се отнася до бъдещата ви половинка. Лицевите изражения и жестовете предават чувствата, изпитвани от всеки човек.

Прието е да се смята, че именно мъжете правят своя избор в отношенията. При общуването, те с непроизволни жестове издават истинските си чувства към противоположния пол. За това, че мъжът е заинтересован, говорят следните любопитни жестове:

Леко отворена уста – Свидетелства за това, че събеседникът представлява интерес. Мъжът автоматично леко отваря уста за известно кратко време докато не срещне погледа на интересуващия го обект.

Повдигнати вежди – При среща с приятни или неприятни ни хора ние без да искаме или вдигаме или отпускаме (мръщим) вежди. Ако човекът ни е интересен, симпатичен, ние леко вдигаме вежди, а ако ни е неприятен, го посрещаме с намръщен поглед.

Щастливо изражение на лицето – Ако някой е интересен на мъжката половина, то това се отразява на изражението на лицето му, което ще бъде открито и приятелски настроено (повдигнати вежди, полуотворена уста, усмивка, радост в очите). Всяка черта на лицето говори за това, че се радва да те види.

Привлича вниманието – Всеки красив жест, оригинална и ярка постъпка говори за това, че той иска да се отдели от тълпата, за да може именно ти да му обърнеш внимание!

Пипа си често косата – Когато мъжът определено харесва жената до/срещу себе си, той неволно започва да си оправя прическата с ръце, при това доста често. С този жест той също се опитва да се хареса.

Сканира те от глава до пети – Ако мъжът те гледа втренчено и те сканира с поглед, като при това очевидно ти дава да разбереш това, той иска да каже, че много му харесваш и вече те вижда като потенциална сексуална партньорка. А фигурата ти е оценил още в първите секунди на срещата.

Обича често да се хвали – Той се хвали с всяко нещо, постигнато от него и то с огромен труд и амбиция. Възможно е това да изглежда арогантно и смешно, но по този начин той се опитва да покаже, че подхожда на дамата – той е красив, интелигентен, талантлив и се грижи за външния си вид. И по никакъв начин не би те изложил…

И не забравяйте, че флиртът е доста често срещано поведение, при което показвате, че сте свободни, без да бъдете нетактични или нахални. И ако се извърши както трябва, може да бъде най-добрия шанс да заградите вашия бъдещ партньор!

източник: woman.hotnews.bg