Тотално несъвместими! Зодиите, от които да стоите далече в любовта (част 1)

Преди да се хвърлите презглава в нова романтична връзка, може би е добре да се допитате до звездите, които вече знаят отговора за съвместното ви бъдеще. Не са малко хороскопите, които акцентират на това с кои зодиакални знаци сте съвместими. Ето един, който категорично посочва с коя зодия гледате в напълно различна посока и е по-добре да стоите далеч.

Овен

Забравете за: Козирог

Овните обичат да нарушават правилата, а Козирозите обикновено са тези, които ги създават. Ето защо непрестанно ще бъдете критикувани за нестандартния си стил и поведение, които плашат изискания Козирог. Спонтанността е силната ви страна. Козирозите дори не отиват на вечеря, ако не са направили резервация предварително. И двата знака обичате да преследвате целите си, но работохолиците Козирози са женени за работата си. Нищо чудно да се почувствате като в любовен триъгълник заедно с шефа на любимия ви.

Телец

Забравете за: Водолей

А чакай малко… какво? Недейте да изчислявате! Вие обичате правилата и традициите, а прекалено сложните елементи на Водолеите ще ви се сторят роботизирани. Във връзката вие сте топлина и сърце и копнеете за френско шампанско и фин шоколад. Водолеят се осланя на логиката и бунтарството и държи прекалено много на теорията за равенството, за да плаща за луксозните ви глезотии. Нещата ще се получат добре помежду ви в спалнята, но във всичко останало е трагедия.

Близнаци

Забравете за: Скорпион

Играта на съблазняване е невероятно секси в тази връзка, в която двамата не спирате да си разменяте горещи съобщения целодневно, но стигне ли се до близост, нещата не изглеждат така розови. Смятахте, че е просто готин флирт и искахте да видите какво ще стане? Е, Скорпионите изискват ексклузивност и вярност още преди да сте се целунали. С тяхната воля и манипулативен чар бързо ще им се подчините.

Рак

Забравете за: Стрелец

Дивите свободолюбиви Стрелци препускат през живота като торнадо и понякога това е нещото, от което имате нужда, за да се подадете от черупката си. Но не можете да препускате дълго с този свободен модел на живот, без да се разделите с чувствителността и тревожността си. Дивият социален и пътешественически график на Стрелците ще се сблъска с инстинктите ви за гнездене и с желанието за уединение.

Когато душата ви се тревожи, Стрелецът започва да се шегува, и не разбира защо определени неща (като това да прекарва време със семейството си) са толкова важни за вас.

Лъв

Забравете за: Риби

Очарователните мечтателни Риби напълно ще ви омагьосат. Те са мечтаният другар, с когото ще отлетите към Невърленд. С това нереално същество напълно ще изгубите почвата под краката си. Но под изпълнената им с фантазии обвивка, настроенията на Рибите могат да бъдат буреносни и депресивни. Приемате го лично и дори полудявате, когато те потънат в тъга, игнорирайки съобщенията ви прекалено дълго време за горда натура като вас. Нито един от двама ви няма воля по отношение на парите и харчите здраво.

Дева

Забравете за: Везни

Най-сетне! Някой, който може да оцени изискания ви вкус и дори да го допълни с няколко фини предложения. Първите ви няколко срещи ще бъдат истинска магия… ако успеете да ги планирате. Вие обичате конкретиката, а Везните казват „обади ми се, ако искаш“. Преди да се отпуснете и сближите с някой, имате нужда да знаете, че връзката ви върви в някаква посока. Везните трудно могат да направят план за вечеря и не обичат да бъдат вкарвани бързо в романтична обвързаност. Търпението ви ще изтънее бързо-бързо и ще извади наяве изплашеното дете във вас.

Текст: http://fashioninside.bg