ТОТАЛНО НЕСЪВМЕСТИМИ! ЗОДИИТЕ, ОТ КОИТО ДА СТОИТЕ ДАЛЕЧЕ В ЛЮБОВТА (ЧАСТ 2)

Продължаваме да следим кои зодиакални знаци гледат не един в друг, а в съвършено различна посока, и е по-добре да забравят за интимните отношения помежду си.

Везни

Забравете за: Дева

Образованите и учтиви Деви на пръв поглед изглеждат като перфектната ви половинка. Имате сходни вкусове и обичате да се наслаждавате на красивите неща в живота. Но перфекционистите Деви непрестанно се стремят към самоусъвършенстване, а вие, Везни предпочитате да гледате на света през розови очила. Ще се почувствате притиснати от непрестанните им подкани за действие и точност и от безкрайните им съвети за самоусъвършенстване. А насочат ли критичните си погледи към вас, можете да се простите с химията помежду ви.

Скорпион

Забравете за: Близнаци

Въпреки че сте безнадеждно привлечени от лекотата на Близнаците, неспособността да ги приземите (или обвържете) ще извади наяве най-лошото от характера ви. Нестабилните модели на общуване на Близнаците ще ви карат често да проверявате телефона си, а безсрамното им флиртуване ще ви превърне в яростно ревниви лунатици.

Стрелец

Забравете за: Рак

Възпитаните и леко консервативни Раци са прекрасни за приятели, но е по-добре да си останете приятели. В любовта те могат да ви се сторят прекалено прилепчиви и лигави. Предупредителната ви аларма ще звъни всеки път, когато след романтична среща Ракът започне да говори за брак и семейство. А сантименталните му картички и писма може да активират защитните ви рефлекси и жестокото ви чувство за хумор. Просто не става.

Козирог

Забравете за: Овен

Овенът е детето на зодиака, а вие сте главата на семейството. И двете зодии носите рога, благодарение на които двойката ви бързо попада в убиваща романтиката борба за взаимоподчинение. Дори да сте свръхтърпеливи, със сигурност ще изпаднете в потрес, когато откриете как свободолюбивите Овни се чувстват перфектно харчейки трудно спечелените ви пари скоро след като са пропилели своите.

Водолей

Забравете за: Телец

Колкото и да се възхищавате на романтичния жар на Телците, страстният им интензитет ще остане мистерия за вас. А може би дори и досаден. Просто не разбирате защо им е да чуват непрестанно „обичам те“ и защо се чувстват застрашени, когато решите да излезете с приятелите си без тях. Скъпите им вкусове пък са в тотален конфликт с хуманитарната ви природа. Докато те поръчват омари и хайвер, вие предпочитате да дарите тези пари за борбата с изтребването на редки видове животни. Сблъсъка между ценностите може напълно да разруши връзката ви.

Риби

Забравете за: Лъв

Имате ли нужда от почивка, Риби? Вероятно първоначално ще сте запленени от галантните романтични жестове на Лъва. Или от начина, по който „само още едно питие“ се превръща в48-часова среща. Но кой е този човек, който непрестанно ви настъпва по мазолите? Желанието ви да потънете в най-дълбоките води е в пълен противовес с желанието на Лъва да е винаги на върха и под светлините на прожекторите. Борбата за надмощие на гордия Лъв може да ви накара да се почувствате напълно излишни във връзката ви. По-добре бягайте!

Текст: http://fashioninside.bg