Три лимона на нощното шкафче преди сън преобръщат живота Ви! Ето как:

Три лимона на нощното шкафче преди сън преобръщат живота Ви! Ето как: | Диана image 1

В днешния забързан свят всички сме под въздействието на негативната енергия, която ни заобикаля у дома, в работата, навън…

Навсякъде се разминаваме с хора с намръщени физиономии, които с действията си прехвърлят емоции върху нас самите и оказват голямо влияние на мислите ни.

Доказано е, че нашият живот е управляван от енергиите, които ни съпътстват и оказват огромно влияние върху здравето и щастието ни, финансовото състояние и семейното ни положение.

С тези изумителни трикове с няколко лимона ще промените целия си живот и то за съвсем кратко време.

Първият е меко казано елементарен. За него са Ви необходими няколко лимона, които трябва да нарежете и поставите в чиния със сол върху нощното си шкафче преди да заспите. Именно тези цитрусови плодове са най-големият „чистач“ на негативната енергия, особено подсилени със сол. Нашата енергия ще бъде пречистена само от приятния аромат, който ще се носи из въздуха, докато си спим и мечтаем, сънувайки.

Вторият трик отново е свързан с лимони, но този път с техните кори, които трябва да сварите в дъждовна вода. След като сте го направили, поставете водата в съдове, които разпределете в различни точки на дома си. По този начин Вие ще държите негативната енергия далеч от Вас и дома си. От сварените кори можете дори да си направите амулет, който да носите на врата си, за да Ви предпазва, докато не сте си вкъщи.

health-benefits-and-uses-of-lemon-peel-466x310

Със сигурност по-голямата част от вас ще приемат с насмешка тези трикове, но когато ги направите, ще видите резултата и животът Ви ще се промени към по-добро. Ще се радвате на по-добри контакти с околните, ще се радвате на по-добро здраве, а и с финансите няма да имате проблеми.