Тя е променлива и неуловима – Тя е зодия Близнаци

Когато срещнете тази жена, вероятно ще бъдете омагьосани, защото тя излъчва чар на вълшебник. Но нейните любовни романи ще си останат повърхностни и дори когато тя е увлечена или омъжена, отношенията й ще бъдат едновременно приятелски и наситени със страст.

Много мъже, готови да се съгласят, че жената Близнаци е очарователна, смятат също, че е трудно тя да бъде разгадана. Ако твърдо помните за двойствеността на природата на такава жена, ще ви бъде много по-лесно. Една част от душата й се нуждае от любов и защита – тя иска да я ухажват, бленуват, да се грижат за нея, да я накарат да се почувства, че тя е най-важната жена на света. Но по-силната част от нейната същност изисква стимулиране и новости. Тази смела, обичаща удоволствията жена може да е непоправимо лекомислена.

Тайната мечта на жената Близнаци е да бъде страстна и фатална жена. Но в реалния живот не й стига търпение и още повече – време. Затова смята, че половината мъже, които среща, не си заслужават усилията й: те са прекалено скучни.

Тя е способна като истински ценител да оцени истински интересния мъж, но когато любовта се огледа в прозореца й жената Близнаци не губи време за изясняване къде са се изпарили чувствата. Тя бързо изхвърля от главата си неуспешния опит. Знае, че за да се влюби отново, трябва да забрави предишното увлечение.

Жената Близнаци е неуморна и променлива и обикновено няма много почитатели. Двойствената й и непостоянна същност изисква повече, отколкото може да й даде един човек. За да удовлетвори всички потребности на жената Близнаци, той трябва да я задоволява едновременно в няколко сфери – умствена, емоционална и сексуална. Нейната страст е разнообразието.

Всичко това ще създаде проблем, ако възнамерявате да станете номер едно в живота й. Ще трябва да сте многостранен човек, способен да я заинтересува духовно и физически. Ако успеете, тя ще ви стане предан приятел, вярна любима и вечна чаровница. Ще можете почти да бъдете сигурни в нея.

Хващаща всичко в движение, жената Близнаци има безкрайно сексуално любопитство и готовност да експериментира. Понякога отделя излишно внимание на физическите реакции и пренебрегва емоционалната страна. Основно това се случва, защото тя не се привързва прекалено силно и не се разкрива напълно.

Обича да смята, че чувствата й са по-силни от тези на партньора й – тази тънка форма на подчинение съдържа в себе си упрек и провокира стремеж да докажете обратното. Не приемайте за чиста монета думите й. Дори самата тя да вярва в това, което казва, зад изтъкнатия мотив се крие друг.

Все пак може би сте останали с някои грешни представи за нея. Тук трябва да ви кажем същественото: зад смущаващата многообразна маска се крие сигурен, твърд човек, проявяващ истинското си лице в любовта. Тогава тя може да стане ревнива притежателка. И на нейния възлюбен няма да му се размине безнаказано опитът да я измами.

Защо му е да го прави? Страстна, блестяща, жива и остроумна, тя притежава всичко, което е необходимо на един мъж.

Тя е в състояние да замени цял харем. Десет различни жени ще се видят в чудо да си съперничат с нейната виртуозност. Като джинът от бутилката тя ще се появява всеки път различна и ще ви очарова.

Тя е в състояние да привлече вниманието на всеки, тъй като е чудесен събеседник, остроумен и очарователен. Освен това тя е внимателен слушател, който с интерес ще се отнесе към проблемите ви. Разкажете й намеренията, желанията и страховете си и се пригответе да чуете отговорите. Някои виждат известна самонадеяност в опитите да се решат чуждите въпроси по собствен начин. Но това не се отнася до Близнаците – те обичат да анализират ситуацията, да търсят мотиви и да предлагат съвети.

Тя лесно печели приятели, но не е заинтересувана от по-продължителна и взискателна дружба. Ще се постарае както следва приятелите й да бъдат щастливи. За тях тя ще е мила и сърдечна, но никой няма да е напълно прав за нея. Тя иска да се хареса на всички, но самата тя не е привързана към всички. Обикновено е недоволна, ако някой й отнема прекалено много време или й натрапва проблемите си, които тя вече е решила.

Тя постоянно търси нови приложения за летящата си енергия. Тя е готова да тръгне някъде на мига и често е в състояние да взема важни решения също толкова прибързано, без да помисли. Тя се уповава по-скоро на рефлексите си, отколкото на съжденията. Много й е сложно да се занимава дълго с една и съща работа, тъй като бързо се увлича по нещо ново. Нищо друго както новостите не я увлича толкова силно. В резултат често не довежда нещата докрай. Честно се старае да го направи, но не може. Едва стигнала на половината път, вече й се иска да свърне по някоя странична пътека, която й се струва интересна.

Много емоционална, тя е в състояние да изсвири цяла гама, когато останалите взимат едва три ноти. Но на самата нея й е трудно да се подчини на една емоция, както и да се ограничи до един партньор, една работа, един план. Трудна жена, способна да ви постави в цайтнот, весел и приятен приятел, жезнерадостна, жизнелюбива, тя също е подложена на съмнения и страх пред неизвестното. В такъв случай й трябва силно рамо, на което може да се опре.

Тя се отнася топло към околните, бързо се привързва и въпреки това има мъже, които я смятат за хладнокръвна. Вероятно това се обяснява със склонността й да се опира на разума, а не на емоциите. Трябва да разчитате на високото й интелектуално ниво, да общувате с нея, тъй като Близнаците се управляват от Меркурий, планетата на разума. Не се опитвайте да я привързвате. Тя има свободен дух и не подхожда да бъде птичка в златна клетка. Нищо не й повдига така настроението както пътуване в градове, които обича, или напротив – да си тръгне от място, което не й харесва. Точно по същия начин се отнася и към хората.

Необходима й е умствена съвместимост със сексуалния партньор и няма да склони на неравни отношения. По-скоро ще бъде делова жена, отколкото домакиня. Е, какъвто и път да предпочете, прекрасно ще се справи с отговорностите си. Но ако действа против собствените си желания, това бързо ще претърпи фиаско.

Необходимо й е постоянно да променя нещо – жилището, местожителството, да опита нова храна, фантастична диета, развлечения – никога не е доволна от нещата такива, каквито са в момента. Ако не е заета с усъвършенстване на самата себе си и непосредственото обкръжение, тя ще обърне енергията си към вас. Вероятно това обяснява защо толкова много привлекателни жени Близнаци никога не се омъжват. Тя не може да бъде друга, затова мъжът трябва да се научи да се примирява с нея.

Промените са част от начина й на живот – ето какво тя не може да промени! Тя обича разкоша и с всички сили се старае да го получи. Нерядко заради това тя ще използва сексуалната си привлекателност. Тъй като е емоционално независима, лесно й е да използва секса като оръжие. И има необходимия чар и въображение, за да заработи то.

В отношенията с мъжете тя често може да играе безсърдечни игри. Но оскърбеният мъж обикновено е склонен да й прощава и забравя, ако тя е готова да го приеме. Този, който може да „мели” с нея, ще бъде доволен. В края на краищата къде да намери жена, която така да украсява живота му? Тя е очарователна, обича да провокира – истинска жена.

Източник: http://megavselena.bg