Тя е сериозна и вярна! Тя е зодия Телец!

В изкуството на съблазняването тя е Леонардо да Винчи, ненадминат майстор с усмивката на Мона Лиза и чувствен поглед. Но тя не е създадена за случайни връзки и мераклиите за приключения за една вечер най-добре да обърнат антените си на друга страна. Жената Телец не е еднодневна приятелка. Тя се нуждае от стабилност и защитеност, думата „случайно” отсъства в любовния й речник.

В много аспекти жената Телец е идеалното въплъщение на жените от миналото, тя е предана и грижовна. Това е истинската майка земя, която обича, храни и отдава своите сили. Влюбената жена Телец е обладана от земна страст. Това състояние разкрива в нея всичко най-добро. В любовните отношения тя не гради от себе си образ на девица и не кокетничи. Държи се естествено, проявява искреност, не крие чувствата си от възлюбения. Нейният сексуален апетит граничи с ненаситност.

Ако ви обича, никакви критични забележки по ваш адрес няма да й повлияят. Тя е самостоятелна в съжденията и потребностите си и се доверява на собствената си интуиция.

Страстна любовница и верен приятел, тя може да даде много. Но много изисква в замяна. Ще ви се отдаде изцяло и ще вземе всичко, което може. Любителите да живеят наготово не бива да хранят празни надежди.

Харесва й да бъде обект на преследване и ухажване, но не може да бъде завоювана. Тя сама взима решение дълго преди вие да разберете, че решаващият момент е дошъл. Тя планира напред и смята, че в такова важно дело като секса не може да се доверява на случайността. Тя внимателно приготвя декорацията. Отделя огромно внимание на детайлите – жената, родена под този знак, ще обърне внимание на всяка дреболия. Можете да се похвалите за мнимата победа – тя никога няма да ви даде да разберете че всичко е решила сама.

Жената Телец е истински романтик. Тя е уравновесена, лишена от афекти, сексуална, артистична, доброжелателна, има отличен вкус. Ако сте поразили въображението й, смятайте се за щастливец.

Нейна повелителка е Венера, затова тя знае всички начини за съблазняване без учебници. Невинно поставяйки крак върху крак, тя ще изпрати сексуални сигнали към всички мъже, които са в помещението. Ако наистина иска да заинтересува някого от тях, тя просто ще насочи еротичните си антени в негова посока. Стига мъжът да не е мъртъв, той ще реагира.

Понеже е чувствена, тя е несравнима в изкуството да привлича мъжете. Но избира само някои. Тя може да се стори прекалено традиционна на тези, които предпочитат бързото сближаване. Тя се опира на интуицията си относно потенциалния си партньор. Душата й си има своите причини.

Тя е достатъчно сантиментална и търси своите права. Истинската любов с нея няма да минава гладко. Тя по рождение е ревнива и е способна да устройва шумни сцени, които биха посрамили и най-добрите холивудски пиротехници. Ако смята, че я пренебрегват, няма да настоява на своето с косвени или изкуствени средства. Ще ви каже директно всичко, което й е на ума. Може и да счупи някоя чиния в главата ви, просто за засилване на ефекта.

Жената Телец знае какво иска и в своята упоритост може да изглежда неразумна (нейният инат може да изглежда несъзнателен). Ако тя се домогва до нещо, върви право към целта, дори ако за това е необходимо да прибегне до сълзи, заплахи или счупени чинии. Ако сте свързани с такава жена, бъдете готови или да отстъпите, или да излезете от играта.

Ако я презират, тя става опасен враг. Ще се възползва от всяко оръжие, за да си отмъсти. От друга страна, тя е готова в еднаква степен да дава и взема. Много се привързва, но притежава вродено здравомислие. Бързо разкрива измамите, но инстинктивно отговоря с взаимност на искреността на партньора.

Тя е жертва на своите емоции. Някои правят грешка, като недооценяват нейния интелект, тъй като тя не е склонна да демонстрира остроумието си в обществото. Има рядка форма на интелект – знае, че за разбиране на истината трябва да се довери на интуицията си. Тя е практична и не е склонна към идеализъм.

Няма да въздиша по герои от екрана, когато къде по-достъпен човек стои до нея. Не вярва в платоничната любов, любовта за нея съществува само заедно с физическото влечение. На млади години жената Телец жадува по-добре да опознае живота, и мъжът, способен да я научи на това, има най-добри шансове да завоюва сърцето й. Но колкото повече опознава мъжете, толкова повече изисквания предявява при избора на партньор. Има си цял списък с изисквания и няма да стигне далече с мъж, който не ги покрива.

Тя е чувствена и ако партньорът не може да я удовлетвори, без угризения на съвестта ще си намери друг. Не се опитва да намери разумно обяснение на сексуалните си потребности. Достатъчно й е, еч те съществуват. Тя се облича с вкус, но без разкош. Знае как да прави покупки съобразно бюджета си и ще получи най-доброто срещу парите си.

Тя обича ювелирните украшения. Жената Телец често носи пръстени, обици, а особено обича колиета. Шията й е много чувствителна и украсявайки я, тя изпитва особено удоволствие. Тя цени разкоша. Мъжът, способен да й го подсигури, задълго ще остане владетел на сърцето й. За съжаление тя е склонна към безгрижие. Когато е сигурна в себе си и с вас й е леко и хубаво, тя ще стане ленива, небрежна и ще закъснява за срещи.

Понеже и тя, както и мъжът Телец, е почитателка на доброто хапване и пийване, може да напълнее. Необходим й е обект на привързаност, но заради вродения си консерватизъм по-скоро ще разчита на брак, а не на връзка. Необходимо й е да бъде свързана с този, който е редом до нея. Но тя е склонна да се отнася към всеки като към собственост и няма да предприеме нищо, за да си гарантира верността му.

Макар че има силни емоционални реакции, самоконтролът й е силен. Тя никога не показва чувствата си на хората. И макар че можете да я възбудите, тя е способна да сдържи своите желания толкова дълго, колкото изисква здравомислието. Жената Телец може да изглежда крехка и безпомощна, но тя не е такава. Тя винаги е упорита и настойчива.

Тя е добра готвачка, прекрасна любовница и може да стане добра жена, понеже е много предана и любяща натура. Но – едно предупреждение: Тя никога не прощава изневярата. Ако сте любвеобилни, не се спирайте на нея, ще съжалявате. Тя е есенцията на жената. Така се и отнасяйте към нея.

Източник: http://megavselena.bg