Винаги ще има един човек, който никога няма да забравиш

Винаги ще има един човек. Този човек, който ще остане в сърцето ти до последния ви дъх. Този човек, който винаги ще има част от сърцето ти. Този човек, който те промени и те нарани по начин, по който никога не си предполагал, че можеш да бъдеш наранен.

И колкото и много да се опитвате да го забравите, този човек винаги е в гърдите ви и диша с белите ви дробове. Няма да можете да се отървете от призрака и сянката му. Няма да можете да го спрете да преследва вашите сънища и кошмари.

Но не е ли това красиво нещо?

Да знаете, че сте били обичани от този човек. Че сте били ценени и обожавани от този човек, който ти е помогнал да се оформиш като човек. Който те е построил. Който те преобразуваше. Който те научи, че си всъщност любезен и който ти показа, че си достоен за прекрасна и красива любов.

И макар че този човек вече е изчезнал, дори и любовта ти да не трае вечно, тя все пак ще остане вътре в костите и клетките ти и във твоята мускулна памет. Тази любов все още ще бъде толкова жива в теб.

Защото, макар че този човек вече е изчезнал, той ти показаха, че ти си магия. Той ти показаха, че си красив и способен. Любовта му те научи, че ти заслужаваш да бъдеш щастлив със или без него. И че го заслужаваш.

Не третирайте напускането му като трагедия. Не третирайте напускането му като гръмотевична буря, която само те вали. Превръщайте напускането му в ново начало. Превърнете напускането му в нови видове любов и нови видове магия.

Не позволявайте на напускането да те накарат да не спираш да вярваш.

Имахте любов малко. Имахте голяма и променяща се любов, която много хора никога не са имали привилегията да изживеят. Така че не се крийте от собствения си живот. Не изключвайте хората, които обичате. Не се отдалечавайте от това да опитате красив живот. И не се осмелявайте да кажете, че някога сте обичали.

Ти ще обичаш отново.

Така че почитай спомените и снимките в съзнанието си. Обърни внимание на дните, когато сърцето ти се чувстваше пълно. Нека душата ти помни тази любов и нека душата ти остави тази любов да си отиде.

Това не означава, че никога няма да го забравиш. Това не прави тази любов нещо по-малко от това, което беше. Това не те прави ужасен човек, че продължаваш напред. Трябва да позволиш на този човек да си отиде, за да преживееш отново любовта. За да се влюбиш отново в живота си и да оставиш сърцето ти да се отвори.

Трябва да позволиш на този човек да си отиде, за да може отново да живееш.

Така че не, няма да ги забравиш. Никога няма да забравиш колко си обичал. Но ще изпиташ нова любов. И един ден любовта, която си открил, няма да свърши. И най-накрая ще разбереш защо.