За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете.

Днес ви представяме 11 важни факта, които най-точно описват Раците.

За тях със сигурност сте чували, че са свръхчувствителни, често са срамежливи, много емоционални. Типичният Рак е интровертен и независимо дали се държи като душата на компанията, вътре в себе си е ревнив към собствените си чувства и много внимава да ги опази. 

Какво още е важно да знаем за тази зодия?

1. Ревността е сериозен проблем. Дори да нямат никаква логична причина да се чувстват застрашени, за Раците е типично да изпитват ревност. Това чувство изключително много ги тормози. Ако сте мъж, вашата приятелка Рак едва ли ще се зарадва, че с бившата сте се видяли случайно и сте седнали на по кафенце.

2. Перфектната романтична среща е вкъщи. Вместо в шумно заведение, Раците много по-лесно ще се отпуснат в уюта на собствения си дом. Няма да имат нищо против сами да сготвят предястие, основно и десерт. Но все пак предложете заедно да Публикациявдигнете масата след това – ще получите бонус точки.

3. Нищо не е по-важно от семейството. Няма начин да се обвържат с някой, когото роднините им не одобряват. И винаги, какъвто и да е начинът им на живот, ще намират време за родителите и другите си близки. За всеки Рак семейството е огромен приоритет.

4. Имат нужда да бъдат окуражавани. Раците много често се измъчват от чувство на несигурност. Най-добре им е с партньор, който умее да изразява ясно чувствата си – както с действия, така и с думи. Ако не демонстрира редовно любовта си, Ракът непременно започва да се пита дали изобщо е обичан.

5. Смяната на настроенията тормози и нас самите. Управлявани от Луната,. Раците са емоционални и настроенията им са като виенско колело – ту нагоре, ту надолу. Това не е нещо, на което нарочно подлагат близките си. Рачешката емоционална въртележка е объркваща и изтощителна и за самите Раци. Как да се справите? С много такт и уважение и никога с грубост. Понякога Раците имат нужда от малко повече време, за да си възвърнат равновесието, ако са били наранени или ядосани.

6. Изневярата е непростима. Лоялни до мозъка на костите си, Раците не прощават изневяра. За тях това е върховното предателство. Случи ли им се, този човек повече никога няма да има същото място в сърцето им.

7. Имат нужда от сигурност. Модерните форми на взаимоотношения, като отворените връзки, не минават тук. Раците са традиционалисти, имат нужда от сигурност и от това да могат да се отдадат изцяло на един човек.

8. Грижовни са. Както казахме, Раците са управлявани от Луната, която в астрологията символизира майчинското начало. Те притежават инстинкт да обгрижват. И когато им дадете възможност да го правят, им помагате да се чувстват добре.

9. Имат страхотна памет. Както за хубавото, така и за лошото. Никога няма да забравят рожден ден или годишнина, но няма да забравят и лошата дума или предателството.

10. Уважават чувствата ви. Вашите приятели или половинката ви от зодия Рак винаги ще зачитат вашите емоции. Тъй като самите те са мнителни и свръхчувствителни, познават добре чувството да си наранен, самотен, обиден. Затова внимават особено много да не причинят лошо на другите. И не са склонни да омаловажават емоциите ви – каквото и да ви се случва, няма да махнат с ръка и да сменят темата, а ще ви изслушат и ще ви предложат искрено съчувствие.

11. Имат нужда от любов, за да се наслаждават на секса. Чувството, че познават някого добре и могат да му се доверят, за Раците е най-важната съставка за хубав секс. Еднократните забежки и аферите без обвързване не са нещо, което може да ги направи щастливи. Не правят секс “за спорта”, както например Скорпион или Стрелец. Но когато с партньор, който ги кара да се чувстват обичани, се отпускат и показват страстната си и чувствена страна.

Източник: http://www.missbloom.bg