Защо Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака

Хората от зодия Водолей (родените в периода 21 януари – 19 февруари) са описвани като свободолюбиви мечтатели, които са брутално честни и малко странни.

Те са творчески умове с големи сърца, но често си остават неразбрани за околните, което е малко изтощително и обезкуражаващо за тях от емоционална гледна точка.

Ето и 8 причини защо Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака:

1. Той се държи дистанцирано и изглежда лишен от емоция

Всеки знае, че представителите на Водолей са затворени като емоции. Те рядко показват какво чувстват, просто защото се опитват винаги да изглеждат силни и готини. За тях изразът на емоция е слабост на характера и те не са склонни да споделят съкровените си чувства с другите.

2. Той е на принципа или всичко, или нищо

Когато един Водолей допусне някого в сърцето си, той иска или всичко, или нищо. Той не обича игричките и недомлъвките. Човекът Водолей вярва в теорията за сродните души и когато сметне, че е открил своята, той иска да сподели абсолютно всичко в живота си с нея. Това не звучи като нещо лошо, но обикновено води до лоши последствия, особено ако се намери човек, който да разбие сърцето на Водолея. Тогава той става още по-дистанциран и студен – това е неговият защитен механизъм.

3. Той мечтае твърде много

Няма нищо лошо в мечтите, когато те са относително реалистични. Проблемът на хората от тази зодия е, че те често бленуват за невъзможни неща като да пътуват до Луната, да променят света, да възстановят вярата в човечеството. Така те понякога изглеждат глупави, недозрели и екзалтирани в очите на околните, а не са такива. Просто в тяхната душа се крие повече надежда и повече вяра в доброто.

4. Той е много подвижен

Водолеите винаги са в движение, непрекъснато работят и все са в търсене на следващата голяма мисия в живота си. Те имат различно разбиране за света в сравнение с другите знаци в зодиака. Те смятат света за красиво място, животът за тях е подарък. Те не искат да губят и един миг от него, което често е уморително за близките им, на които им е трудно да следват отнесения Водолей.

5. Той цени малките неща

Човекът Водолей има очи за малките неща и малките красоти в живота. Той вижда всичко прекрасно в природата и заобикалящата го среда. Цени милите жестове и скромните подаръци, направени от сърце. Като цяло човекът Водолей си пада хипи по душа. Той е бохем, който иска мир, любов, здраве и щастие.

6. Той е много раним

Независимо дали става дума за загубата на любим човек или за някакъв личен провал, нещастието и житейските трудности съсипват човека от зодия Водолей много повече в сравнение с представителите на другите 11 знака в зодиака. Причината е, че този знак е някак по-духовен. Той е позитивен по природа и негативността наистина го смачква.

7. Той не може да лъже

Човекът Водолей казва право в очите всичко, което мисли и като цяло не може да прикрива мнението си, не умее да се преструва, не владее лицемерието. Тези неща просто не са част от неговия характер. Лъжата го кара да се чувства зле, направо го разстройва, но пък и склонността му да бъде брутално откровен му печели врагове.

8. Той е изпълнен с противоречия

Човекът Водолей е способен на много дълбока любов и то до гроб, а в същото време е изключително неемоционален. Той изглежда вятърничав, а в същото време винаги знае какво иска и преследва целите си докрай. Опитайте се да го разберете, той го заслужава!