4-те най-големи прелъстители сред зодиите

Кажи ми зодията ти и ще ти кажа какъв си! Вярвате ли в това? Е… вярвате или не, зодиите имат голямо значение за това какви сме ние. По тях можеш да разбереш повече за един човек, отколкото дори той знае за себе си.

Това са четирите зодии, които прелъстяват най-много и се забъркват в любовни истории непрекъснато.


Телец

Като един от най-чувствените знаци, Телеца съвсем заслужено оглавява класацията за най-големите прелъстители на зодиака. Неговите силни страни са спонтанността в действията, а в леглото е изключително издръжлив, а и изобретателен. Готов е на всякакви експерименти в стил Кама Сутра.

Как може да бъдете запленени от представител на зодия Телец? Родените под този знак обичайно имат положително и силно излъчване, което няма как да остане незабелязано.

Притежават голям чар, интелект, който не спират да демонстрират и една особена магия в погледа, с който привличат веднага противоположния пол. Рядко правят първата крачка, ето защо, ако искате да направите играта наистина интересна, изпратете вашите сигнали и оставете Телеца да предприеме следващата стъпка.

Близнаци

Близнаците са майстори на флирта и на тях е наистина доста трудно да им се устои. Благодарение на своята артистична природа, родените под този зодиакален знак са извънредно добри в комуникацията и съблазняващите игри.

Те пленяват противоположния пол без думи, а само със силата на изражението, като в това отношение са просто недостижими и ненадминати. Как може да бъдете запленени от представител на зодия Близнаци? Това, което ще ви направи впечатление е излъчването им, осанката, а след това и невероятното чувство за хумор от което изобилстват.

Където и да се появи Близнак, той всеки път става център на вниманието. Позитивни са, добри слушатели и комуникатори. Обичат романтичните изненади, което е техен много силен коз, както и умението да говорят с красиви думина любимия човек.

Скорпион

Това е най-стихийният зодиакален знак управляван от планетите Марс и Плутон, също попада в топ три на най-големите съблазнители. Скорпионите са изключително много чувствени, настоятелни и преследват до последно своята жертва.

Готови са на всякакви жертви, за да получат това, от което се нуждаят в любовта, а също така са сочени и за едни от най-страстните любовници. Като майстори на флирта, използват голям арсенал от техники, за да впечатлят противоположния пол.

В прелъстяването имат мощната подкрепа на Плутон. Как може да бъдете запленени от представител на зодия Скорпион? Скорпионът действа нетипично. Често наблюдава жертвата си от разстояние, като в последствие се хвърля страстно върху нея.

Родените под знака на Скорпион поддържат добър външен вид, интересни са като събеседници и непредсказуеми.

Водолей

Водолеите също се отличават с неповторима индивидуалност в любовта. Тяхната харизма е наелектризираща и се управлява от Уран. Гъвкави са, амбициозни и не се отказват, докато не получат желаното. Обикновено са им нужни минимални усилия, за да спечелят вниманието и интереса на противоположния пол.

Как може да бъдете запленени от представител на зодия Водолей? Няма как да сбъркате Водолея. Той е извънредно много комуникативен и почти винаги прави първата крачка, особено представителите на силния пол.

Умее да борави с думите и винаги казва това, което отсрещната страна очаква и иска да чуе. Но бъдете предпазливи! Като едни от най-големите флиртаджии, родените под този зодиакален знак е трудно да останат верни на партньора си. Въпреки това, ако се отдадете на флирта, ви очакват незабравими креватни преживявания.

Източник: iwoman.bg