Жената Везни – непокорната афродита: любов и красота

Жената – Очарование ….!
Магнетизъм , Сексуалност , Сдържаност , Импулсивност , Суета , Излъчване , Чар , Логика , Любознателност , Заинтересованост , Самоука ,Истинска , Вярна , Съобразителна , Всеотдайна ,Новаторка СПРАВЕДЛИВА…..и ред други нейни качества с ,които ще ви запознаем в тази статия !

Истината е ,че няма , как да бъде описана и обобщена в едно изречение.

Водещ основен девиз : Не прави това ,което не искаш да ти правят на теб!

Обикновено започваме с едно встъпително изречение обобщаващо почти цялата зодия , но при тази жена е различно. Тя притежава ЦЯЛ КУП качества , умения , таланти и природни дадености ,затова решихме да започнем нейното описание изброявайки САМО няколко от тях.

ЛИЧНОСТ :

Дори да нея видите ще я осетите !

Освен външната си привлекателност с нейните характерни отличителни черти ,като симетрия , дълги мигли , изразителен поглед , плътни устни и добре оформени женствени извивки , тя има нежно , невинно ,сексапилно излъчване , особен вид обаяние.

Жената – Везни е суетна ,но не е запалена по диетите нито по фитнес манията. Тя просто харесва тялото си , обича да го подчертава с прилепнали тоалети , полупрозрачни материи , екстравагантни аксесоари или оскъдно облекло.

-Защо не ! Младостта е за това ,да се радваме ,какво имаме. Отговори ,вече нашата приятелка от зодия – Везни след ,като и зададохме въпрос как подбира тоалетите си обикновено.

Беше много права ,въпрос на вкус или разсъждения… този отговор оставяме на вас.

Везни обича да си угажда под всякаква форма. Дори да качи някой друг килограм на нея и отива , излъчването и я прави все така ,жизнерадостна и по своему неустоимо привлекателна. Може да спазва ред и дисциплина , но и хаоса не я притеснява , стига да се редуват.

Тя е свикнала да прави ,каквото поиска , когато поиска ,както го поиска и е склонна да се ограничи до известна степен от тези три неща за наистина специален човек ,който или трябва да го оцени и да и се реваншира подобаващо иначе отсега да знае ,че тя рано или късно ще се отегчи МНОГО.

Околните ,често правят грешка ,като си мислят ,че Везни е подвластна на някой дори самия този някой си мисли така ,но истината е ,че самата тя може би за в момента не намира нищо нередно и не и се водят безсмислени спорове по тази тема , когато дойде моментът в който поиска да си върши нейните си дела ,тогава ще се разбере истината за непокорството на Афродита.

Жената – Везни е грижовна ,както към другите така и към своята особа. Единственият проблем е ,че прекалено много мисли първо за другите и след това за себе си. Няма грам егоизъм в нея.

Съобразителна е в доста ситуации и най – вече с хората за ,които я е грижа – родители , близки , приятели. Винаги ще се постарае да разбере мъката ви ,да намери решение на проблема ви , да поплаче с вас или да ви разсмее ,което я прави верен приятел.

В нашата Афродита има милион скрити заложби. Тя се стреми да доказва сама на себе си ,че няма област в ,която да не може да се впише , няма професия ,която да не овладее или език ,който да не научи ,защото е самоука ,не харесва да я подценяват и прави всичко по свой начин.

Цитат от анкетите ( Жена – Везни  25г. ) :

– ,, Имам спомен ,че цял срок не посещавах час по информационни технологии и следователно ,като реших да присъствам учителката с право реши да накаже мен и цялата група с изненадващо контролно.

Имахме задачата да направим според нея обикновена таблица , само че все пак ние бяхме учениците а тя учителката ,може да сега да е лесно , но тогава беше голяма работа. Мислеше ,че ще ми пише двойка , но не успя. В края на часа дойде и ме погледна учудено ,след това попита :

– Как я направи? Не е по нашия начин !                                                            Аз пък и казах :                                                                                                   – Не е , ама е таблица , на правилното място , за правилното време. А тя ми писа четворка ,защото не било по нейния начин. ,, ….
Жената – Везни може да се забавлява ,повече от всеки друг , със склонността си да оставя за миг проблемите настрана , с чаша вино и добър приятел или в шумна компания в дискотека.

Може да ви изглежда разсеяна ,но това най – вероятно е заблуда ,страшно е наблюдателна над това ,което я интересува.

Изобретателна. Може да ви напише цяло есе по литература от четири страници на тема с ,която не  е запозната , при това вътре ще има описателни факти и разсъждения.

Любознателна и информирана и все пак самохвалството не е на мода при нея ,затова тя  не парадира , би могла да ви даде съвет или да спомене едно две неща , но няма да ви ги натрапва. Не съди хората всеки си има свой живот и ще си го живее така , както намери за добре.

Хората често са склонни да твърдят ,че ВЕЗНИ ,като цяло са лицемери и интересчии но тя и ЛИСИЦАТА от баснята на Лафонтен , щом не стигнала гроздето , за да се утеши си рекла ,че е кисело и не става за ядене .

Жената – Везни се стреми да поддържа приятелски отношения с всички и да прави добро впечатление до момента , в който не се отнесете НЕКОРЕКТНО към нея. Според зависи ситуацията и обстоятелствата ,вие ще забележите ,че нейното поведение е отражение на вашето отношение.

В тази зодия няма ,, Гъзоблизци ,, с извинение , ако се държите лошо и неуважително ,ще получите същото и обратното.

Тя е заобиколена от познати лица ,но изключително малко са истинските ,доверени хора в живота и. За тези личности на , които жената – Везни държи ,тя е способна на всичко. Нарече ли ви веднъж приятел бъдете сигурни на 99% ,че не просто приказка а безпогрешно чувство ,което е усетила.

Ще ви уважава и ще ви подкрепя , ще зареже себе си за да почувства вас

Единствените хора на , които би простила и позволила почти всичко са само и ЕДИНСТВЕНО тези на ,които е поверила на съкровените си тайни и държи близко до сърцето .

Това е така не ,защото я галят с перце а понеже знае ,че ще и кажат истината , ще и правят забележки , ще се притесняват за нея , ще се интересуват от нейното здраве дори ще и повишат тон щом е сгрешила , тя много добре знае ,какво значи приятелството.

Това е жената , която винаги ще намери начин да излезе от задънена улица. Проблемите не я паникьосват а напротив амбицират я да им намери решение. Дори таванът да започне да пада над главата и жената – Везни няма да изгуби посоката на мислите си.

Не бъркайте колебанието и с незнание и нерешителност! Тя е свикнала всичко да обмисля много добре преди да вземе крайно и окончателно решение. Въпреки това е способна и на импулсивни решения ,но те отново са в следствие на ред събития преди това.

Не харесва да я командват и има два варианта да го разберете:

1. С времето , след ,като търпеливо е изчакала сами да се сетите , ще получите точно това ,което не искате.                                                             2. На момента ,когато импулсивната и страна надделее и разумът и прецени , че сте прекрачили границата с наглостта си да и казвате ,какво да прави ще има скандал или спор а никой не иска да спори нея.

КАК ОТМЪЩАВА ДЪЩЕРЯТА НА ВЕНЕРА :

За нея си е чиста загуба на време и вредна енергия да крои планове за отмъщение към някой.

Все пак ,ако сте я наранили или засегнали по някакъв ужасен начин , нещата се случват от само себе си. Да поясним обаче става дума не за приятелки и роднини а за любовна история.

Везната се отдава във всичко ,което прави – изненади , подаръци , преживявания , любов ,грижа и със същата всеотдайност ,ако сте предали нейното доверие и сте я наранили ще си постави за цел да ви заличи от живота си , да ви забрави напълно.

БЕЗРАЗЛИЧИЕТО е по – лошо от ОМРАЗАТА ,защото и тя е вид чувство. Красиво е да виждате как тя ви обича , ужасно болезнено е обаче там където има чувства да наблюдаваш , как те се стопяват.

Няма да ви кажем ,че в съвсем безобидна , защото не е точно така. Не е фатално ,но все пак ,като известен манипулатор                                            ( което не винаги е лошо качество ) използващ главно вечната си невинност и досущ ,като дипломиран адвокат желязна защита умее да прилага известни психо атаки.

Владее дипломацията и страшно добре си служи с факти и умее да се аргументира винаги.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНАТА – ВЕЗНИ :

Чар в комбинация с нежност и привидно спокойствие. Ако сте привлекли вниманието и тя превръща своето излъчване в невинна сексуална фантазия. Не е хищник , по – скоро играе роля на жертва ,защото тя е актриса на емоцията умее да акцентира върху усещанията си ,така че да повлияе на вашите сетива. Обожава флирта ,но не с кого да е. Не харесва еднакви хора с еднакви подходи и заучени реплики парадиращи със своето сексуално желание или визия.

Противно на ВСИЧКИ слухове и погрешни статии за жената – Везни тя не държи толкова на визията , колкото на другите качества и умения.

Естествено и тя харесва красиви мъже ,но ако не могат с един поглед да подкосят краката и каузата е загубена и безинтересна.

Като всяка жена обича СКЪПИТЕ ПОДАРЪЦИ и ЛУКСА , но само те не я впечатляват.Отношението е важно!

Тя е нощна птица , обича ,както да е сред тълпа хора , така и нощните уединени разходки в добра компания.

Жената Везни въплъщава честност, справедливост и чувство за баланс. Тя има дар слово, затова обикновено е много комуникативна.

Освен това представителката на този зодиакален знак се слави със своята харизма, която неминуемо привлича и завладява хората наоколо.

Дамата Везни въплъщава в себе си Ин и Ян и е възхитителна смесица от логика и хаотични емоции, недостатъци и чар. Въпреки това тя винаги е отворена за разума и добродушно ще признае грешките си, ако вие достатъчно добре я убедите в правотата на своята позиция.

В партньора си тя търси СТРАСТ , ВЯРНОСТ , СВОБОДА и РАВНОПРАВИЕ !

Ако я сложите в рамка и забраните ред неща ,тя ще стори същото с вас.

Ако пък и дадете свобода и тя разбере ,че може да ви има довери ,ще имате една прекрасна връзка ,защото освен всички качества изброени до тук винаги ще се постави на ваше място и никога не я боли глава преди лягане …..

Границата е много тънка обаче , не бива да я сравнявате никога с други жени ,нито да и давате повод да си мисли ,че не е важна за вас , защото накрая може да се окаже ,че вие сте престанали да бъдете важен за нея!

Би се влюбила във вас не в това ,което имате или можете да и предложите , но да сте наясно ,че трябва да и дадете сигурност и опора.

Не обича мъже ,които се вдетиняват и не искат да проумеят нормални неща ,като възрастни или знаят по- малко от нея , тя е любознателна и ако нямате на ,какво да я научите и се държите грубо връзката ви няма да има успех.

В спалнята нейната ключова дума е – драма. Облечена уж случайно в прозрачна материя , която на фона на нощното осветление постига невероятен ефект.

Страстна натура е и знаете ,какво значи това . Има голям сексуален апетит обикновено.

С едно финално изречение : С нея е трудно без нея още по – трудно.