Жената Водолей е “оригинал на оригинала”

Жената - Водолей е "оригинал на оригинала" | Диана

Накъдето и да сте тръгнали…  Жената – Водолей вече се връща от там!

Тя е като един телепорт в буквален и преносен смисъл. Докато вие все още обмисляте какво и как искате да направите или къде да отидете…. дали, ама, ако… Тя отдавна е решила, направила го е и даже вече се връща за да ви каже как е!

Трудно е да предвиждаш какво ще стане в бъдещето, но не и ако мисълта ти лети със скоростта на светлината. Тя не губи времето си в колебания, защото слуша по-равно както разума така и сърцето си, а умът ѝ много бързо претегля и анализира. Уважава свободата си много повече от всеки друг зодиакален знак и се води съвсем разумно в своите действия от разума и желанията си. Образно казано – тя не е един единствен цвят, а съвкупност от много цветове.

ЛИЧНОСТ: Тя е с лека, слънчева усмивка, винаги любезна, кокетна и закачлива. Дори и да се видите след години, тя няма да ви подмине просто ей така. Тя е бунтарка по характер, но не в смисъла на човек с глупав инат или шумно-скандална личност. Напротив – жената Водолей е дама! Тя първо мисли и едва след това действа. Нейните реакции винаги са изненадващи, дори в сравнение с тези на мъжа Водолей. Може да бъде просперираща бизнес дама, ако това с което се занимава я увлича и вдъхновява. Всичко, което е необичайно и различно от общоприетото я привлича силно като с магнит.

Жената – Водолей притежава силна чувствителност и огромна интуиция, които ѝ позволяват  да проникне в скритите желания на другите, да ги дари с разбиране и задълбочен интерес. Няма да се престори, че ви слуша, колкото и да е възпитана. Говорите ли празни приказки – не ще ви съди. Тя не е надута, но няма да успеете да задържите вниманието ѝ, ако това е вашата цел.

Тя притежава собствена уникална индивидуалност, която е по-оригинална и от най-оригиналната марка. 80% от  анкетираните от нас жени, представителки на зодия Водолей споделят, че ако има се предложи да избират между парите и свободата, те ще изберат третото – и двете! Тя е всестранно развита личност, която често съчетава нужното с приятното. Намира за себе си най-благоприятната професия и я комбинира със своите лични планове. Винаги стои в така наречената златна среда.

Харесва ѝ да се реализира в разнообразни области. Сред анкетираните жени от тази зодия видяхме  компютърен специалист, дистрибутор, аниматор, сервитьор, промоутър… и куп други. Забелязвате ли кое е общото между всички тях? Комуникацията, движението, забавлението, пътуването, промяната и новаторството. Много малко от зодиакалните знаци имат нужното търпение за да работят точно  в тези сфери. Не е лесно да си забавен, когато не ти е ден или да бъдеш убедителен, дори когато дори ти самия не си убеден. Трудно е все да си първи, но все някой трябва да бъде.

Тя те наблюдава, анализира и ти се усмихва лекичко. Ще ти бъде лоялен приятел и твоята лична глътка свеж въздух. Завладява те и чрез свободолюбивата си независима и премерено изтънчена осанка. Мъжете по принцип не забелязват новите прически, новите блузи и нещата на които обръщат внимание жените. Но тя ще бъде облечена в дрехата, която не сте виждали никога магазините, ще има прическата за която никога не сте се сетили и ще си направи снимка там където вие само мечтаете да отидете…

При тази жена никога нищо не се набива на очи. Тя е семпла, нежна и с изчистена натура. Фина е като крила на пеперуда… Трябва много да внимаваш как пристъпваш към нея и това не е просто метафора.

Закачиш ли нейната свобода, позволиш ли си грубост и нахалство, тя даже няма да си спомни името ти на следващия ден и не това не е заради гордост или инат. Попаднеш ли в групата на неприятните – знай, че няма излизане от там.

КАК СИ ОТМЪЩАВА ДАМАТА – ВОДОЛЕЙ: Да се ядоса тази дама до такава степен, че да започне да си отмъщава е практически почти невъзможно.

Не защото няма време, нито пък защото не може да го направи. Всъщност, тя притежава огромно чувство за хумор, което може да се окаже доста по–обидно и пагубно за вашето самочувствие от всичко останало за което можете да си помислите.

Като за въздушен знак, това е доста голяма дарба. Да мъстиш на някого си  е чиста загуба на време и енергия. Сринеш ли самочувствието му обаче, човек започва да отмъщава сам на себе.

Жената – Водолей  ще успее  да ви накара  да изглеждате като пълен идиот, преди да успеете да я засегнете дори малко. Този факт не трябва да се забравя никога.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНА ВОДОЛЕЙ: Връзката ви ще бъде едновременно топла и уютна, вълнуваща и свободна.  Искате да чуете всяка нейна мисъл, да видите всяка нейна усмивка и дори се чудите в каква изненадваща трансформация ще ви се представи тази вечер? Тя обича да се променя… Себе си, външния си вид, местоположението си и гардероба си. Има, обаче три неща, които си остават същите през годините и това са – стила ѝ, принципа ѝ на живот и верността ѝ.

Отново е облечена в семпла рокля разкриваща не просто очевидна част от тялото, а например само частица от гърба и. Прическата ѝ не е направена в салона отсреща при леля Цеца, откъдето минава целия квартал. Няма да заеме провокативни пози за снимки, а ще заложи на естественото си излъчване и от това винаги ще спечели. Тя не носи тонове грим, а подчертава най–важното – себе си .

Въпреки всичко това и цялата нежност в движенията и поведението ѝ – не се заблуждавайте. Не смейте и да си помислите, че тя е просто ангел.

Мъжете в нашата анкета споделят, че цели 98% от тях са чували най-щурите идеи в спалнята си именно от техните половинки – Водолей.

Тя твърди, че не разбира от любов, но е страстно лоялна към партньора си и хладнокръвно откровена с него. Не се плаши и от това да е сама. Може да сте идеален и все пак да не сте за нея.

На приглушена светлина, както и в живота, тя има огромно въображение. Би опитала доста неща, които другите жени даже няма да искат дори да чуят.

Но нали това е живота? За да се живее! По нещо ново всеки ден!