Жената – Водолей е „оригинал на оригинала“

Накъдето сте тръгнали…  Жената – Водолей вече се връща от там!

Тя е като телепорт в буквален и преносен смисъл. Докато вие все още обмисляте, какво и как искате да направите, къде да отидете…. дали, ама, ако… Тя вече е решила, направила го е и вече се връща за да ви каже как е!

Трудно е да предвиждаш какво ще стане в бъдеще, но не и ако мисълта ти лети със скоростта на светлината. Не губи време в колебания, защото слуша по-равно както разума така и сърцето си, а умът ѝ много бързо претегля и анализира. Уважава свободата си повече от всеки друг зодиакален знак и се води съвсем разумно от желанията си в своите действия. Образно казано – тя не е един единствен цвят, а много цветове.

ЛИЧНОСТ:   Лека слънчева усмивка, винаги любезна, кокетна и закачлива. Дори да се видите след години, тя няма да ви подмине просто така. Тя е бунтарка по характер, но не става дума за глупав инат или шумна скандална личност. Напротив жената – Водолей е дама! Тя първо мисли и после действа. Нейните реакции винаги са изненадващи, дори повече от тези на мъжа Водолей. Може да бъде просперираща бизнес дама, ако това, с което се занимава я вдъхновява. Всичко, което е необичайно и различно от общоприетото, я привлича като магнит.

Жената – Водолей притежава чувствителност и интуиция, която ѝ позволява  да проникне в скритите желания на другите, да ги дари с разбиране и задълбочен интерес. Няма да се преструва, че ви слуша, колкото и да е възпитана. Говорите ли празни приказки – няма да ви съди. Тя не е надута, но няма да задържите вниманието ѝ, ако това е вашата цел.

Притежава собствена индивидуалност, която е по-оригинална и от най-оригиналната марка. 80% от  анкетираните от нас жени, представителки на зодия Водолей споделят, че между парите и свободата избират третото – и двете! Тя е всестранно развита личност, която съчетава нужното с приятното. Намира най-благоприятната професия за себе си и я комбинира със своите планове. Създава си така наречената златна среда.

Харесва и да се реализира в различни области. Сред анкетираните жени от тази зодия, видяхме  компютърен програмист, дистрибутор, аниматор, сервитьор – А ла Карт, промоутър… и редица други. Забелязвате ли кое е общото между всички? Комуникацията, движението, забавлението, пътуването, новаторството. Много малко от зодиакалните знаци имат нужното търпение да работят в точно тези сфери. Не лесно да си забавен, когато не ти е ден или да бъдеш убедителен, когато дори ти не си убеден. Трудно е все да бъдеш първи, но все някой трябва да бъде.

Тя те наблюдава, анализира и ти се усмихва леко. Ще ти бъде лоялен приятел и глътка свеж въздух. Завладява те свободолюбивата и независима премерено изтънчена осанка. Мъжете обикновено не забелязват нови прически, нови блузи и такива неща на, които обръщат внимание жените. Тя ще бъде облечена в дрехата, която никъде по магазините не сте виждали, ще има прическата за, която никога не сте се сетили, ще си направи снимка там, за където вие само мечтаете да бъдете…

При тази жена нищо не се набива на очи. Тя е семпла, нежна и с изчистен глас. Фина като крила на пеперуда… Трябва да внимаваш как пристъпваш към нея и това не е просто метафора.

Закачиш ли нейната свобода, позволиш ли си грубост и нахалство даже няма да си спомни името ти на следващия ден и не от голяма гордост или инат. Попаднеш ли в групата на неприятните – няма излизане от там.

КАК ОТМЪЩАВА ДАМАТА – ВОДОЛЕЙ: Да се ядоса тази дама до такава степен, че да започне да си отмъщава, е практически невъзможно.

Не защото няма време, нито пък защото не може. Всъщност – тя притежава огромно чувство за хумор, което може да се окаже доста по–обидно и пагубно за вашето самочувствие от всичко останало.

Като въздушен знак това е доста голям подарък. Да отмъстиш на някой си  е чиста загуба на време и енергия. Сринеш ли самочувствието му обаче, човек сам на себе си започва да отмъщава.

Жената – Водолей  ще успее  да ви накара  да изглеждате, като пълен идиот, преди да успеете да я засегнете. Този факт не трябва да се забравя.

Както и анализа ѝ – това може да стане за броени минути.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНА – ВОДОЛЕЙ: Връзката ви ще бъде едновременно топла, уютна, вълнуваща и свободна.  Искате да чуете всяка нейна мисъл, да видите всяка нейна усмивка, и дори се чудите в каква изненадваща трансформация ще ви представи тази вечер. Тя обича да се променя… себе си, външния си вид, местоположението си, гардероба си. Има три неща, които си остават същите през годините и това са – стила ѝ, принципа ѝ на живот и верността ѝ.

Отново е облечена в семпла рокля разкриваща не коя да е очевидна част от тялото, а например гърба и. Прическата не е направена в салона отсреща при леля Цеца където минава целия квартал. Няма да заеме провокативни пози за снимки, а ще заложи на естественото си излъчване и ще спечели. Не носи тонове грим, а подчертава най–важното – себе си .

Въпреки, цялата нежност в движенията ѝ и поведението ѝ – не се заблуждавайте. Никъде не сме споменали, че е ангел.

Мъжете в нашата анкета споделят, че цели 98% от тях са чували най-щурите идеи в спалнята именно от техните половинки – Водолей.

Тя казва, че не разбира от любов, но е страстно лоялна към партньора си и хладнокръвно пряма с него. Не се плаши от това да е сама. Може да сте идеален и пак да не сте за нея.

На приглушена светлина, както и в живота, тя има голямо въображение. Би опитала доста неща, които другите жени даже няма и да искат да чуят.

Но нали това е живота за да се живее. Нещо ново всеки ден!

Принадлежи едновременно на всички и на никого.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: