Знаците, с които душата ни показва, че е време за тръгване

Не е проблемът в това, че връзката ни приключва, а в това, че твърде късно виждаме знаците на душата ни, че е време за тръгване. Някак се оплитаме в логични аргументи и не чуваме молбите й, не забелязваме малките пера по пътя и пукнатинте в нежността. Един от най-ценните й уроци обаче е да се научим да си тръгваме на време, за да опазим сърцето на любовта от още болезнени драскотини.

Има едно невидимо усещане, едва нашепващо в пространството, че нещо се случва. Време е за тръгване. Душата иска да се освободи, да поеме в друга посока и да потърси онова спокойствие, което идва, когато сме на правилен път. И точно тук ума идва с логични аргументи и ние решаваме да изчакаме – още един месец, да минат празниците, година, а междувременно душата ни вече отчаяно агонизира, защото не чуваме молбите й. Време е за тръгване.

Как да разпознаем знаците й?
Тялото ви знае

Нещо не е наред и тялото ви го казва. Свиване в стомаха, болка, сърцебиене, тревожност, която разтриса цялото ви тяло. Физическите симптоми ясно показват, че нещо във връзката ви и в живота ви не е наред. Може би Той изглежда като перфектният мъж за вас, но знаците на душата ви са красноречиви. Тялото ви не може да излъже и вие го знаете, но някак искате да повярвате в обратното. Ако не виждате знаците, ще закъснеете. А тялото ви казва, време е за тръгване.

Забелязвате странни съвпадения

Може би сигналите на душата ви идват чрез особени външни съвпадения. Например, може да виждате определени цифри, предмети, знаци всеки път, когато сте зареяни в мисли за Него или трява да се видите. Отчетете знаците и ги изтълкувайте – те не са случайни!

Усещате душата си в клетка

И това усещане се появява отново и отново. Упорито ви напомня, че оязвате твърде много от себе си, за да паснете към нещо, което не е за вас. Любовта не е логично уравнение и ако тази връзка не е за вас душата ще опита да ви го покаже по хиляди възможни начина. За да я чуете и да изберете живота си, съобразно нея. Защото тя е отвъд всичко правилно и грешно, отвъд логиката и отвъд видимото съответствие. Тя е тук, за да търси правилните пътища, да преживява опитности, които ще й помогнат да израсне и да учи духовните уроци, за които е предопредлена. И ако усещате душата си в клетка, време е за тръгване…

Източник: https://www.ilady.bg