Знаците, които показват, че Той наистина (не) ви обича

Любовта е най-хубавото нещо, което може да ни се случи, но е истина, че всеки има свой начин на обичане. И също така е истина, че съществува голяма разлика между първоначалната луда влюбеност и истинското дълбоко чувство на любов и призързаност, което идва в един по-късен етап на връзката. И ако вече са минали година-две от началото на връзката ви, а вие все още имате съмнения дали мъжът до вас ви е напълно отдаден – време е да се замислите. Всеки има различен начин на обичане, това е безспорен факт. Но има няколко неща, които просто ще бъдат там, ако Той наистина ви обича. И обратното – ако ги няма, може би този човек просто не е вашият и няма смисъл да си губите вемето в неговата компания.

Той ви обича истински ако ви превръща в приоритет

Мъжете са практични същества. Те обичат технологиите и всевъзможните инструменти, просто защото обичат да държат нещата си в ред. Точно това се случва и ако един мъж цени връзката си достатъчно. Той я превръща в приоритет, което включва любимата дума на всички мъже – инвестиция. Точно така. Мъжът инвестира във връзката, когато вярва в нея и иска тя да продължи. И най-вече инвестицията включва време – един от най-ценните ресурси за мъжа. Ако Той ви е превърнал във важна част от графика си и цени времето, прекарано с вас повече от срещите с приятели или работата до късно в офиса – това със сигурност е знак, че наистина ви обича.

Той ви обича истински ако иска да ви защити

Мъжете освен практични същества са и много добри закрилници. Те носят това като генетичен код – мъжете просто защитават хората, които обичат. И не става дума само за физическа защита. Ако един мъж наистина ви обича ще защитава вашата репутация и най-вече – вашето сърце. Защото защитата е универсален език за проява на любов и загриженост. По мъжки.

Той ви обича истински ако поставя вашето щастие над неговото

Да, ако Той просто Е щастлив, когато вие сте щастливи – е, това е сигурен знак, че той наистина ви обича. Много е трудно в днешно време да намериш човек, който да умее да обича по този начин – без егоизъм, безусловно и отдадено. Повечето мъже днес държат на „своите неща”, оковани във веригите на суровия индивидуализъм. Но ако намерите мъж, който поставя вашето добруване пред своето. Такъв, който сияе, когато види усмивката ви и иска да ви усмихва повече и повече – не го изпускайте. Той наистина ви обича!

Източник: https://www.ilady.bg