Ако на двама души им е писано да са заедно, любовта ще намери начин да ги свърже

Колко сладка и непредвидима може да е истинската любов. Никога не знаеш, кога ще те сполети.

Може да е едва доловим поглед от другия край на стаята, неочаквана среща на улицата, случайно запознанство. Най-неочакваните и на пръв поглед не толкова важни събития в живота могат да образуват искра, която да запали най-силния огън в сърцето ти.

Най-обикновените и скучни моменти в живота ти могат да направят силна и бърза каскада от събития, които ще променят живота ти изцяло и ще доведат до намирането на единствената ти истинска любов.

Но винаги има хора, които вярват, че ние сами определяме бъдещето си. И живота е такъв какъвто си го направим. Ако искаш да ти се случи нещо, трябва да излезеш и активно да поемеш роля във формирането на живота си и да вярваш във волята си.

Връзките се случват само ако работите здраво върху тях.

Но колкото и да съм съгласна с това, също така вярвам че хората в живота ни идват с определена цел, която вече е предначертана от звездите.

Не отричам факта, че за да обичаш другите и да привличаш добри хора към себе си, трябва първо да обичаш себе си. В някои връзки трябва постоянно да влагаш, за да се развиват.

Само казвам, че има нещо по-голямо от нас хората.

Може да не вярвате в съдбата, но всичко в живота си има причина. Няма случайни събития, нито късмет, нищо такова.

Ако на двама човека им е писано да се срещнат, ако им е отредено да попаднат един на друг, ще намерят начин да са заедно.

Каквото и да преживяват в този момент, с каквито и предизвикателства да се сблъскат, ако им е писано да са заедно, всяка част от животите им ще си дойде на мястото и ще изгради мост, който ще помогне на тези две души да се открият.

Независимо дали вярваш в съдбата или мислиш, че си единствения човек, който е отговорен за нея, не можеш да отречеш, че има сила отвъд нашия контрол, която ни помага да се свържем с хората, с които ни е писано да бъдем.

Така че не се отказвай от любовта.

Знам, че имаш чувството че обикаляш в кръг, но повярвай ми. Има някой някъде там, който споделя същите вярвания, мнения, идеи и страхове като теб.

Има някой някъде там, който отчаяно търси теб. И двамата не подозирате за това, но вселена работи във ваша полза.

Така че почакайте. Дайте шанс на съдбата да си свърши работата.

Ако на двамата ви е писано да сте заедно, любовта ще намери начин да ви свърже.

Източник: https://lifetime.bg