8 мъдри слова променящи живота ви и погледа ви към Любовта

Какъв е погледа ви към Любовта? Даденост ли е тя или дар от Бога? Ние, като съзнателни същества имаме нуждата да бъдем обичани и разбирани. Любовта, обаче не се постига насила, не се постига умишлено и всеки си има определена половинка, която да намери за спътник в живота. Разбираме ли това наистина обаче и опазваме ли сърцето си от разочарования, които може да избегнем? Навярно не!

Тези 8 мъдри слова са събрани, за да насочат погледа ви към Любовта, такава каквато е в действителност. Прочетете ги и ще променят живота ви!

1.Докато мислите, че в света има повече от един човек, който да ви обича истински, гледате погрешно на Любовта! Само един единствен човек в цялата вселена ви е отреден да ви обича и само с него ще познаете истинската Любов.

2.Любовта е песен. Тя е положителна вибрация и чрез песента може да я изразите най-добре. Вашата песен може да е ритъма на сърцето. Той най-ясно, отчетливо и категорично ви казва – това е спътникът ми. Той ще властва над чувствата ми.

3.Скръбта и страданието в Любовта не са лошо нещо. Всяка голяма любов носи скръб и страдание! Всяка скръб поражда нещо ново у човешката душа. Прави я трептяща и жива. Всяко страдание е поука, а не наказание. Докато така гледате на Любовта, то несъмнено я виждате в пълнотата на багрите й.

4.С мислите си привличате вибрационно вашата допълваща половина в Любовта. Ако мислите ви са насочени към доброта, то сърцето ви е извор на топлина и с това се свързвате в живота си. Ако мислите ви са насочени към лошото, то сърцето е изпълнено със студ и вашата допълваща половина е лош човек.

5.Погледа ви към Любовта трябва да е положителен. Ако сърцето ви несъмнено и без резерви приема, че света е създаден с добро и за добро, че всичко по пътя ви се е случило за изграждане на добрата ви страна. То добрата Любов е залегнала дълбоко в сърцето, ума и волята на душата ви.

6.Знанието не е самоцелно, то е източник на вяра и вярата поражда знание. Знанието в Любовта е сила, която е нужна на двама души, да се опознаят, обикнат и разчитат един на друг през целия си живот. Това знание има страна, която вие му изградите – добра или лоша, истинска или привидна!

7.Говорете и виждайте положителното в живота, в житейския си път и в околните. Не използвайте отрицанието, за да назидавате околните и любимия си. Действието е това, което прави Любовта и живота истински. Ако не вярвате в нещо и любимия ви няма да повярва!

8.Не мислете за Любовта, като за безоблачно небе. В погледа ви към Любовта трябва да има и сълзи, и страх, и жертви. Но единствено свободната Любов е истинската Любов, която е пълноценна и градивна.

Източник: http://lifetime.bg/