Ефективна визуализация за привличане на любов, здраве, изобилие

Лечебните ползи от само 3 минути, прекарани в тази визуализация, са дълбоки. Това ще привлече повече любов , здраве, изобилие и щастие за вас!

Представете си, че сте ЗЛАТЕН ФОНТАН ОТ ИЗЦЕЛЯВАЩА СВЕТЛИНА…През следващите няколко минути бих искал да ви помогна да разберете каква сила е наистина съзнанието ви…

Представете си, че един безкраен извор на златна светлина навлиза в основата на гръбнака ви точно сега.

Тази мощна енергия се издига нагоре по гръбнака ви с всяка глътка въздух, която поемате.

С всяко вдишване все повече енергия се движи нагоре по гръбначния стълб и изпълва стомаха, гърдите, гърба, главата и крайниците ви. Вътрешното ви тяло се превръща в извор на златна изцеляваща светлина!

Естествено и бавно тя се спуска от върха на главата ви и тече надолу по цялата ви кожа, по цялото тяло. С всеки дъх светлината става по-ярка и по-силна.

Отпуснете се в това преживяване и си позволете да приемете нарастващото чувство на покой във вас сега. Наблюдавайте какви промени се случват вътре във вас, когато насочите въображението си в тази творческа посока.

Има сила вътре във вас, която ви дава възможност да създадете всякаква опитност, която желаете. Какво е чувството да знаете, че имате тази власт сега и ще я имате всеки ден, до края на живота си?

Добре е да знаете също, че до края на днешния ден всяка клетка в тялото ви ще продължи да се разширява чрез тази златна лечебна енергия, ще продължава да расте и да ви дава много по-богат живот … насладете се!

Изпращам ви изобилие от позитивни емоции по пътя ви…