Жените от тези 4 зодии държат мъжа под тотален контрол

Жените казват: изпуснаш ли веднъж мъжа, после очаквай беди. Но кои са жените, които харесват мъжете под чехъл? Най-често те принадлежат към тези зодии:

1) Лъв

На Лъва му дай само да командва. В тяхно подчинение трябва да има поне един човек, който да им носи кафе и пресни кроасани в леглото.

Ако се съпротивлявате срещу указанията на Лъва, той известно време ще потърпи, а после ще отиде при по-сговорлив партньор. Ако поставите ъвицата в “клетка”, също не очаквайте нищо добро.

2) Скорпион

Скорпионът по природа е командир. Обсесивната му и педантична природа плюс стремежът да доминира водят до това, че той се побърква, ако нещо се обърка. Или поне той си мисли, че нещо се е объркало.

Всъщност, Скорпионите изискват безпрекословно подчинение и перфектно изпълнение на техните директиви.

3) Дева

Девата най-много от всички зодии се стреми към съвършенство, учи се цял живот, но същщо така поучава и другите. Стремежът към най-доброто кара Девата да забелязва недстатъците във всичко наоколо.

От хората около себе си Девата изисква спазването на чистота в дрехите и речта. Заради практичния си поглед върху живота и високите си изисквания, Девата често не бърза да сключва брак.

4) Стрелец

Тази зодия е човекът-празник. Малцина могат да устоят пре обаянието и привлекателността му. Но колкото повече общувате със Стрелеца, толкова повече ще се разочаровате от тяхната праволинейност.

Стрелецът понякога е невъздържан в изказванията си, а понякога и откровено груб. Но това не е от зъл умисъл, а просто външно проявление на бурния му темперамент. Не си мисллете да критикувате Стрелеца – той е каже всичко, което мисли.

Източник: https://www.webmiastoto.com