Какъв цвят е аурата на ИМЕТО ви?

Цветът на аурата на името разкрива много личностни качества, обяснява защо в определени ситуации действаме по изненадващ за себе си начин и ни помага да подсилим енергията си.

За да разберете кой е цветът на аурата ви, съберете числата на буквите от собственото си име до получаване на едноцифрено число.

Пример: Маргарита 4+1+8+4+1+8+9+1+1=37=3+7=10=1+0=1

Ето и таблица на числовите съответствия на буквите в кирилицата:

1  2  3  4  5  6  7  8  9  – A Б В Г Д Е Ж З И

1  2  3  4  5  6  7  8  9  – Й К Л М Н О П Р С

1  2  3  4  5  6  7  8  9  – Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ

1 2 3  – Ь Ю Я

1. Червено  Вие сте човек, който смело поема рискове и постига целите си на   всяка цена. Изключително динамични и амбициозни, вие не се спирате пред нищо. Обичате да доминирате над другите и рядко зачитате чуждото мнение. Вашата цел е да се научите да бъдете по-толерантни и дипломатични. Само така ще постигнете пълно щастие.

  1. Оранжево  Винаги търсите златната среда, дори там, където очевидно не може да я намерите. Чудесно балансирате в отношенията си с околните и често потушавате конфликти с дипломация и мъдър подход. Приятелите ви са истински щастливци, защото могат да разчитат на вас във всяко едно отношение.
  2. Жълто   Като истински слънца, топлите и радвате околните с чувството си за хумор и чаровна усмивка. Обичате да сте център на вниманието и да привличате погледите, което не е никакъв проблем. Заразявате другите с позитивното си отношение към живота. Точно така приемате и всеки проблем, което ви пести много нерви. Вашата цел е да се концентрирате върху важните неща и завършвате всяко започнато нещо докрай.
  3. Зелено   Вие сте изключително земни, спокойни, уравновесени и трезвомислещи. Последователни в работата си, с ясни цели и стратегия как да ги осъществите. Рядко губите, но затова пък го преживявате тежко. Само не се страхувайте от промяната и риска. Вашата цел е да преборите страховете си и да рискувате умно.
  4. Синьо   Спокойни, ведри, търпеливи и оптимистично настроени, с остър ум и ясни цели. Умеете да успокоявате другите и да им вдъхвате кураж и надежда. Верни приятели и отдадени на семейството, вие често пренебрегвате собствените си нужди. Вашата цел е да отделяте повече време за самите себе си и да търсите собственото си щастие.
  5. Индиго   Силен дух, непокорен и борбен, с изключителна жажда за живот. Любопитството ви кара да се развивате непрекъснато и да вървите напред. Рядко приемате простите решения, защото за вас няма лесна победа. Успехите ви правят щастливи, а провалите – още по-борбени. Вашата цел е да откриете истински важните неща в живота и да не се разпилявате едновременно в много начинания.
  6. Виолетово   Вие сте впечатляващо мъдри и интуитивни. Щедри сте към околните, но самите вие не приемате чуждата щедрост. Понякога ви възприемат като замислени и затворени. Истината е, че обичате да наблюдавате и анализирате околните и да си вадите заключения. Вашата цел е да гледате повече към настоящето, тъй като често живеете в миналото. Него не можете да промените, но настоящето – със сигурност!
  7. Розово   Любовта е водеща в живота ви и затова не спирате да я търсите през целия си живот. Имате голяма сила, която трябва да насочите в правилната посока. В повечето случаи постигате целите си, дори когато ви изглеждат нереално високи. Ако получите шанс, можете да бъдете добри лидери. Не се стремите, обаче, към власт на всяка цена. Вашата цел е да бъдете по-търпеливи и постоянни в личните си връзки.
  8. Златно   Водещите ви качества са мъдрост, дипломатичност и съчувствие. Никога не отказвате помощ на приятел и правите всичко възможно, за да сте полезни. Разбирате проблемите на близките си, раздавате се за тях и рядко искате нещо за себе си. Имате силен дух, който ви пази от лошотията на хората. Вашата цел е да обърнете повече внимание на личните си дела, кариера и здраве.                                                                                                Източник: Dama.bg