Кои са най-интелигентните зодиакални знаци

Когато става въпрос за най-интелигентните зодии, всички искаме да излезем на първо място. Трябва обаче да се има предвид, че интелектът не е само от вида, който е даден на Шелдън Купър, например. Наистина, някои зодиакални знаци са благословени с по-висока интелектуална сила, докато други са по-добри в разчитането на ситуацията и съпричастността към чувствата на другите . Прочетете, за да разберете точно коя форма на интелигентност е най-силната страна на вашата зодия:

Водолей

Няма второ мнение по въпроса, че Водолеите са водещи, когато става въпрос за най-интелигентните зодиакални знаци. Отвъд обикновеното книжно знание, те са известни със своите аналитични умения и способност да виждат неща, които другите са склонни да пропускат.

Дева 

Познавате ги като перфекционисти, но като се замислите, Девите също са благословени с досадно безпогрешно чувство за логика и практичност, което, съчетано с безпогрешното им око за детайлите, ги прави прецизни и тактични. 

Скорпион

Интензивен и страстен – да; но Скорпионът е може би първият човек, на когото се обадите, когато искате да знаете дали бившият ви се вижда с някой нов. Експерт в разчитането на хората и прозирането на претенции, нищо не може да накара “мозъчните им сокове” да потекат толкова бързо, колкото знанието, че има мистерия, която трябва да бъде разрешена. 

Близнаци

Близнаците може да имат заслужена репутация на социалната пеперуда на зодиакалната сфера, но също така са много добри, когато става въпрос за обработка на сложна информация. 

Козирог

Практични и дисциплинирани до полуда, именно техния методичен подход към отстраняването на проблеми ги прави предимство на работното място. В личната сфера вероятно ще откриете, че избирате Козирог, когато имате нужда някой да ви каже истината без захарното покритие. 

Овен

Трудно е да минеш покрай Овните – техният уличен ум се допълва от остър като бръснач интелект, който те са готови да раздават в щедри дози на всеки, който се сблъска с късия им фитил.

Везни

Символизирани от везните, те са очаквано много добре балансирани и обективни в своята гледна точка към света. Това вътрешно чувство за хармония също им позволява да реагират на ежедневните предизвикателства по обмислен начин, вместо да вземат импулсивни решения. 

Телец

Интелигентността се проявява в различни форми и Телците са известни със своята емоционална проницателност, която се състои в равностойно самоосъзнаване – знаят как да четат и разбират собствените си емоции – както и съпричастност и виждане на това, което другите не показват. 

Стрелец

Би било лесно да отхвърлите този знак със свободен дух като въздушна глава и също би било погрешно. Стрелецът винаги има желание да разшири своите хоризонти и да се информира за по-нови места, култури и начин на живот. 

Лъв

Няма значение какво прави или не знае един Лъв – в очите на света те са разбрали всичко. Като естествени лидери, те са умели в изтъкването на уверена фасада, която не е лесно да се различи. Фалшифицирайте, докато не успеете, нали? 

Рак

Ако Ракът не се класира по-високо в този списък, това не е защото им липсва интелигентност, а просто тяхната състрадателна природа просто означава, че техните емоции могат да замъглят преценката им. 

Риби

Сега, не се обръщайте към Рибите като към „не най-острия нож в чекмеджето“. Да, може да са склонни да са последните в стаята, които ще разберат шегата, но това е така, защото тяхното въображение е причудливо, магическо място, където те могат да изградят цяла вселена.