Суперсилите на всеки зодиакален знак

Зодиакалните знаци съществуват от 5-ти век пр. н. е. и тяхното значение, а и популярност на практика са нарастнали с времето. Зодиакалните знаци помагат на хората да разберат по-добре себе си с по-задълбочено вникване в това каква личност или общи черти имат според тези знаци.

Тези черти осигуряват основата на суперсилите и докато всички хора имат някаква форма на шесто чувство, то се нарича шесто чувство защото обикновено е латентно в повечето хора. Моментите, които в крайна сметка изненадват дори вас самите са страничните продукти на това шесто чувство.

Освен това, като изключим силите на общите черти на личността, суперсилите, свързани с научната фантастика или фентъзито, се преплитат със зодиакалните знаци и елементите вода, земя, огън и въздух. Тези елементи се комбинират със зодиакалните знаци, за да отговорят на въпроса за идеалната зодиакална суперсила. Приемете тези така наречени суперсили в чисто метафоричния им смисъл, а не буквално.

Всеки зодиакален знак може да има множество суперсили, например четене на мисли, телепатия, лечение, регенерация, преобразуване, промяна на формата и т.н. Някои зодии обаче могат да имат фиксирани или водещи суперсили, например манипулиране на огън за Овен и телепортация за Стрелец.

Тук ще получим задълбочен поглед върху това кои суперсили са най-добри за коя зодия и колко може да има един зодиакален знак. Ето защо; продължете да четете, за да знаете коя суперсила може да притежавате.

Суперсили на всяка зодия

Много филми, комикси, романи и книги са изследвали потенциала на зодиакалните знаци, китайските зодии и др. Те доведоха до развитието на сериали като X-Men, Avengers и др. Ето защо; не е странно да се сетиш каква суперсила ти приписва една зодия.

Личностните черти играят критична роля при определянето на най-доминиращата суперсила в зодиакалните знаци, заедно с управляващите планети, елементи, зодиакални символи и околната среда.

Следователно един зодиакален знак може да има множество водещи суперсили или една сила, доминираща над останалите. Следват суперсилите на всяка последователна зодия:

1. Овен

Овен

Хората със зодия Овен имат три основни суперсили, т.е.

  • Манипулиране на пожар
  • Повишена сила
  • Бързината на светкавицата

Сред силните и слабите страни на Овните най-много се откроява агресивният им нрав, който ги кара да се нахвърлят в пристъп на ярост. Освен това, като огнен знак, манипулирането на огъня допълва тяхната природа и им помага да канализират вътрешната си енергия, за да излеят гнева си и да се успокоят.

От друга страна, импулсивността на Овен също им приписва супер бързина, а техният зодиакален символ на овена също им приписва повишена сила. Тези две суперсили помагат на хората от тази зодия да постигат целите си и да се справят смело с проблемите в живота.

2. Телец

Телец

Телците са представени от бика, който вече им дава суперсилите, които имат хората с тази зодия, но това не е краят на въжето, тъй като елементът Земя им приписва и още една суперсила, т.е.

  • Супер сила
  • Супер издръжливост
  • Супер издръжливост
  • Способността да се контролира атмосферата

Също така, сред спящите суперсили на Телците, тази, която се откроява най-много, е способността им да пътуват във времето, което се дължи на техните практични и педантични личности.

3. Близнаци

зодия Близнаци

В случая на Близнаците, суперсилите, които се отличават от останалите, са:

  • Промяна на формата
  • Два ума
  • Репликация на мощността

Двойствеността на Близнаците е добре известна поради техните зодиакални символи на близнаци. Това също означава, че хората с този зодиакален знак могат да имат различни суперсили в зависимост от характера, който показват.

Това не е всичко; поради силата на два ума в едно тяло и способността им да бъдат социална пеперуда , Близнаците могат да променят формата си, за да паснат на всякакви обстоятелства и да възпроизвеждат поведението на другите.

Тази репликация им помага да копират силата на другите и може да бъде значително заплашителна сила поради способността им да мамят другите с открито лице.

4. Рак

Рак

Раците имат раци за свой зодиакален символ и като воден знак хората често бъркат доминиращата им суперсила с манипулиране на водата, но в действителност тя е латентна.

Доминиращата суперсила на Раците се дължи на техните силно интуитивни и емоционални личности, които включват:

  • Ясновидство
  • Четене на мисли

Хората с тази зодия са в унисон с духовната си страна, така че гадаенето, предсказанието за бъдещето и ясновидството са естествени за тях. Също така, тази сила на предсказване им помага да разбират дълбоко другите и създава тяхната суперсила да четат мисли.

5. Лъв

Лео

Лъв представлява Лъвове, така че много хора ще си помислят, че суперсилите на Лъвовете ще са свързани със сила, величие и т.н. Въпреки това, суперсилата на хората с този зодиакален знак зависи повече от тяхната спортна и водеща природа.

Тъй като Лъвовете са сред зодиите, които имат присъщи лидерски умения , способността им да водят и влияят на другите, заедно със спортната им страна, приписва на Лъвовете следните основни суперсили:

  • Контрол на животните
  • Нечовешки рефлекси

Също така способността им да контролират животни допълва тяхната спяща способност да се превръщат в други животни.

6. Дева

зодия Дева

Девите са перфекционистите от зодиакалния кръг , но в същото време са и свръхмислители, а тяхната доброта и желание да бъдат полезни са едни от доминиращите черти на тези зодии.

Защото; доминиращите суперсили на Девите са:

  • Изцеление
  • Възстановяване/Регенериране

Перфекционистичната страна на Девите, съчетана с нуждата им да помагат на хората около тях и да правят света по-добро място, им приписва тези суперсили. Следователно помага на Девите не само да лекуват себе си, но и други хора.

7. Везни

Везни

Балансът е зодиакалния символ за Везните, който изтъква основните им черти на справедливост и идеализъм и стремеж към постигане на хармония. Обратно, техните слабости да поставят любимите си хора пред себе си им приписват суперсили, свързани със защитата.

Доминиращите суперсили на хората с тази зодия са:

  • Телекинеза
  • Въздушен щит

Друга сила, която възниква поради тяхната нерешителност, с която тези хора също са скандално известни, е:

  • Невидимост

Тази способност помага на Везните да се справят с всяка ситуация, в която се чувстват заклещени, и да избягат.

8. Скорпион

Скорпион

Скорпионите също са водни знаци, но са известни с отмъстителната си природа. Въпреки това способността им да се придържат в сенките и да манипулират другите да изпълняват техните наддавания са някои от доминиращите черти на тези знаци.

Тези черти приписват няколко суперсили на този зодиакален знак, които са както следва:

  • Контрол над ума
  • Нечовешка душевна сила
  • Сенчеста експлоатация
  • Контрол на отровите
  • Контрол на насекомите

Тези свръхестествени сили помагат на Скорпионите да изпълняват заповедите си и да си отмъстят, ако желаят, а тяхната постоянство е резултат от тяхната свръхестествена умствена сила.

9. Стрелец

Стрелец

Два решаващи фактора влизат в действие, когато се обсъждат свръхестествените сили на Стрелците. Първият е техният зодиакален символ, стрелецът, а вторият е любовта им към приключенията.

Стрелците са най-авантюристичните зодии , които помагат за оформянето на тяхната суперсила, а това са:

  • Телепортация
  • Свръхестествено видение

Телепортацията помага на хората с този зодиакален знак да задоволят спонтанната си нужда от приключения и да се погрижат за своята огнена, но ленива природа. От друга страна, стрелецът дава на хората с тази зодия остро зрение, дотолкова, че то е на нечовешко ниво.

10. Козирог

Козирог

Козирозите са най-успешните в зодиакалния кръг и тяхната слабост да приемат упоритата си работа за даденост е доминиращата черта на хората с този зодиакален знак.

Тези черти водят до появата на тези две суперсили:

  • Контрол върху времето
  • Невидимост

Способността да контролират времето помага на Козирозите да постигнат пресилените си цели, а тяхната невидимост им помага да се справят със забързания свят, като направят крачка назад и се отпуснат.

11. Водолей

Водолей

Водолеите имат част от водния елемент в игра поради своя зодиакален символ, но въздушният елемент доминира в техните характеристики. Освен това техните креативни начини за нарушаване на правилата приписват тези суперсили:

  • Способност за летене
  • Нечовешка интелигентност

Способността да летят комплиментира въздушната страна на Водолеите, тъй като им помага да се отдалечат, както желаят, а свръхинтелигентността им помага да мислят извън кутията. Това води до това, че Водолеите идват с гениални идеи.

12. Риби

Риби

Рибите са зодията с най-много суперсили в зодиакалния кръг. Това се дължи на способността им да фантазират, зодиакалния им символ на риба, емпатичната им природа и т.н.

Всички тези черти са в хармония, като символа на рибата ин и ян, и играят еднаква роля в приписването на суперсили на тези хора.

На тази бележка тези свръхестествени сили включват:

  • Превръщане на мечтите в реалност
  • Изцеление
  • Водно дишане
  • Телекинеза
  • Създаване на илюзия
  • Магия
  • Контрол на водния живот

Всички тези суперсили правят Рибите най-мощната зодия, тъй като способностите им водят до създаване на неограничени възможности без никакви ограничения.

В заключение

Свръхестествените сили, приписвани на хората от определени зодиакални знаци, са допълнително свързани със зодиакалните символи, личностни черти, приписвани от тези знаци, елементи и т.н.

Освен това деканите и управляващите планети позволяват на някои зодиакални знаци да споделят подобни суперсили.

Ето защо; всеки зодиакален знак може да има повече от една основна суперсила. Освен това, докато някои може да имат повече доминиращи суперсили от други, спящите способности балансират липсващата страна.

И така, основните свръхестествени сили на зодиакалните знаци са; манипулиране на огън, супер сила, промяна на формата, ясновидство, нечовешки рефлекси, възстановяване, телекинеза, контрол на ума, телепортация, контрол над времето, способност за летене и създатели на фантазии за всеки зодиакален знак по ред.