Кой зодиакален знак е най-склонен към изневери според астролозите

Понякога изневеряват точно тези, които най-малко сте очаквали…

Може да си мислите, че разполагате с цялата необходима информация, за да заловите измамник – някой, който крие телефона си, изчезва без обяснение или който внезапно е в страхотна форма. Но някои червени знамена, които сигнализират за изневяра, може да имат по-малко общо с действията, а повече със звездите. За да разберем това по-добре, ние се консултирахме с професионални астролози, за да разберем тяхната представа за зодиакалния знак, който най-вероятно изневерява. От несъзнателно неверни до дръзко изневеряващи, пълният списък на неверните знаци може да ви изненада.

Козирог

Може да ви се стори странно, че уравновесеният и винаги прагматичен Козирог е в този списък. Но именно тези черти им позволяват да разделят живота си и да се дистанцират от емоционалния аспект на изневярата, обяснява астрологът и духовен треньор Тара Бенет .

„Козирозите са могъщи и трудолюбиви и търсят [същите тези] черти в своя партньор“, добавя читателят на медиуми и астролог Емили Нюман .

Ако техният партньор постави отметка в тези квадратчета, те ще бъдат доволни, но ако не, всички залози са изключени. И като се има предвид, че Козирозите са известни с изгарянето на среднощното масло в офиса, за тях е още по-лесно да пазят тази тайна.

Риби

Само защото Рибите са чувствителният романтик на зодиака не мислете, че те винаги ще бъдат моногамни. Всъщност любовта им към любовта им създава проблеми.

„Рибите очакват отношенията им да приличат на сцени от „Титаник “, казва Бенет. „Когато стане твърде „истинско“, те търсят романтиката си другаде.“

Въпреки това, както обяснява Нюман, Рибите са много по-склонни да изневеряват емоционално, отколкото физически. „Те непрекъснато търсят емоционална сигурност … но не искат да изневеряват.“

Лъв

Ако има нещо, с което Лъвовете са известни, това е постоянното им желание за внимание. Независимо дали става дума за център на дансинга на сватба или монополизиране на разговора на вечеря, те искат всички погледи да бъдат насочени към тях.

Така че не е изненадващо, че Лъвовете „обичат тръпката от преследването и замаяността, която идва при първите срещи“, както отбелязва Шарлот Кирстен , основател на астрологичния блог Typically Topical . „Други няма как да не бъдат привлечени от своята магнетична личност, която може да доведе до блуждаещ поглед, дори ако първоначално не са имали никакво намерение да се отклонят.“

И както добавя Нюман, ако партньорът на Лъва не отделя вниманието, за което те жадуват, вероятността да изневерят е много по-голяма.

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на романтиката. И подобно на Рибите, това ги прави прекалено ревностни относно идеята да бъдат във връзка.

„Обсебени от красота, равновесие и баланс, Везните обичат да се обграждат с привлекателни партньори “, обяснява Кирстен. „Те бързо се увличат в идеята „винаги има някой по-добър, по-подходящ“, което ги кара да направят бърз, но едва доловим изход, когато нещо привидно по-желано се появи на пътя им.“

Като знак на справедливостта Везните ще рационализират действията си, като си казват, че са били третирани несправедливо във връзката си, посочва Бенет. „Те просто искат своя дял от тортата.“

Близнаци

Зодията Близнаци е известна със своята нерешителност, а също и с това, че е социалната пеперуда на зодиака – очаквайте големи неприятности или направо катастрофа, когато става дума за изневяра.

„Склонен към нестабилно поведение, този въздушен знак може да бъде невероятно труден за разчитане, особено когато става въпрос за големи ангажименти или бъдещи планове за връзка“, споделя Кирстен. „Те не са запалени по идеята за обвързване, тъй като да кажеш „да“ на едно нещо означава да кажеш „не“ на друго – често друг потенциален ухажор.“

Нюман добавя, че Близнаците вероятно ще изневерят, когато им омръзне, което не е необичайно за този енергичен знак. „Ако излизате с Близнаци, дръжте ги активни и заинтересовани.“

Овен

На първо място е огненият знак Овен. Като лидери на зодиака, те са силно независими , което означава, че и те, като Близнаци, трудно се обвързват.

„Овенът е свързан със страст, изследване и себеоткриване“, казва Кирстен. „Те обожават началните етапи на опознаването на някого, но когато става дума за по-дълбоки, по-значими привързаности, те са готови да избягат и да играят на терена отново.“

Друг катализатор за начина на изневяра на Овена е техният темперамент . „Те бързо се ядосват и бързо се успокояват“, отбелязва Нюман. Но в момент на гореща враждебност към партньора си, те няма дори да се замислят да се обърнат към някой друг.

„Трябва да се подготвите да им давате (постоянно) внимание и признателност … за да поддържате Овена лоялен“, добавя Нюман.