Признаци, че мечтите ви ще се сбъднат

С векове хората са разчитали на звездите, руините, врачките и гадателите да им предстажат дали ще се сбъднат мечтите им. Когато нещата около теб се случват по правилният начин и всичко се нарежда, Вселената ти изпраща сигнали, че си на правилния път.

Можете ли да ги разпознаете?

Хората ви казват това, което искате да чуете 

Когато ви се случват хубави неща, изглежда, че хората които срещате, наистина искат да ви помогнат, да ви посъветват или да свършат нещо за вас. Сякаш знаят каква е мечтата ви и искат да работят с вас, за да я постигнете. Казват неща, които ви интересуват, и които са пряко свързани с целите ви. Записвайте си какво виждате, какво чувате и какво ви се казва. Не се притеснявайте да задавате въпроси. Оставете мъдростта и съвета на околните да ви води. Вселената ви е срещнала с тях с причина.

Сънищата ви за отражение на живота ви

Когато спим, според учените намираме подсъзнателно решение на проблемите си. Когато спите, мозъкът ви търси начини и креативни решения за това как по-бързо да изпълните целите и мечтите си. Това означава, че наистина сте на правилният път и даже насън сте напълно отдадени на това, с което се занимавате.

Получавате подаръци

Обърнете внимание на това какво ви се предлага. Някой ви предложи билети за събитие, на което не може да отиде? Помислете внимателно, преди да откажете. Това може да е подарък от Вселената, който да ви прати на правилното място в правилното време. Може да срещнете някого, който да ви помогне да реализирате мечтите си.

Не се притеснявате от неясното

Да не сте сигурни дали ще постигнете мечтите си е много важна стъпка от цялостния процес. Ако сте спрели да се опитвате да контролирате абсолютно всичко и сте оставили Вселената да свърши работата вместо вас, поздравления. Това значи, че сте наистина сигурни, че искате това, за което работите. Когато не контолирате всяко едно малко нещо, резултатът и ефектът от действията ви може да е по-добър, отколкото сте си представяли.

Всичко ви изглежда напълно ясно

Ако сте изпитали прекрасното чуство на яснота, значи Вселената ви дава знак, че всичко ще е наред и ще се развие по план. Чувството е сякаш най-накрая сте се отдръпали, видели сте по-голямата картина и вече виждате смисъла и яснотата във всичко. Когато Вселената ви помага, ще видите ясно защо сте изпитали определени трудности, защо сте направили определени избори и защо сте срещнали определени хора. Всичко това се е случило, за да ви отведе до този момент.

Източник: http://lifetime.bg